Jump to content
Planeta.Ge

Recommended Posts

რა აზრის ხართ, რომ მაგალითად არყის აქციზი 0.5 ლიტრზე გახდეს 25 ან 35 ლარი. :)

და

სასტიკად აიკრძალოს ჩამოსასხმელი არყის გაყიდვა საერთოდ.

 

 

ნუ, ნახევრად სასტიკად - ჩამოსასახმელი ღვინის რეალიზაცია

Edited by Anima Libera
ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

Anima Libera

სასტიკად აიკრძალოს ასევე ჩამოსასახმელი ღვინის რეალიზაცია

ჩემი აზრით პირიქით.ჩამოსასხმელი ღვინის ხარისხი უნდა დაიხვეწოს(გაკეთდეს კახეთის სოფლებში მინი ქარხნები),რომლებიც კარგ ჩამოსასხმელ ღვინოს მიაწვდიან რესტორნებს და მოსახლეობასაც,შესაბამისი სერიფიკატით.

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

ძუკუ

ჩემი აზრით პირიქით.ჩამოსასხმელი ღვინის ხარისხი უნდა დაიხვეწოს(გაკეთდეს კახეთის სოფლებში მინი ქარხნები),რომლებიც კარგ ჩამოსასხმელ ღვინოს მიაწვდიან რესტორნებს და მოსახლეობასაც,შესაბამისი სერიფიკატით.

 

სასტიკი - ნახევრად სასტიკით შევცვალე, მაგრამ არა რესტორნების სასარგებლოდ.

 

ჩამოსასხმელი ღვინის შემთხვევაში კონტროლი = 0.

 

გარდა ამისა უნდა მოხდეს ბოთლის ღვინის პოპულარიზაცია. ამის შედეგად ღვინის ხარისხიც დაიხვეწება და ფასიც.

 

გიორგი68

ბოლო დროს ვისკის ვსვავ..მაგრა ასწორებს..

მაგასაც ვაძვირებ :fridrix:

 

Grig

იქ, ბასკებს აუწიე აქციზები - руки прочь от водки!

:givi:

კაცო არაყს კი არ გიკრძალავ, გამოხადე და გექნება მერე :yes:

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

Anima Libera

კაცო არაყს კი არ გიკრძალავ, გამოხადე და გექნება მერე :yes:

 

შარშან 200 კგ საფერავი დავწურე და დაახლ 100 კგ ადესა. ჰოდა ამდენი ჭაჭით რა რაოდენობის არაყი გამომივიდა იცი? -

 

- 3 ლიტრა, არც მეტი არც ნაკლები. 6 საათი ვხდიდი კორპუსის ეზოში (სახლში არაო დედაკაცებმა, გაზის პლიტას გააფუჭებო) - დილიდან საღამომდე, გავიყინე და გავითოშე (დეკემბერი იყო) და ამ გამოხდილის ნახევარი სეირის მაყურებლად მოსულმა ბირჟავიკებმა დამილიეს.

 

აწი გამოხდაზე მე პას.

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

Anima Libera

 

 

შარშან 200 კგ საფერავი დავწურე და დაახლ 100 კგ ადესა. ჰოდა ამდენი ჭაჭით რა რაოდენობის არაყი გამომივიდა იცი? -

 

- 3 ლიტრა, არც მეტი არც ნაკლები. 6 საათი ვხდიდი კორპუსის ეზოში (სახლში არაო დედაკაცებმა, გაზის პლიტას გააფუჭებო) - დილიდან საღამომდე, გავიყინე და გავითოშე (დეკემბერი იყო) და ამ გამოხდილის ნახევარი სეირის მაყურებლად მოსულმა ბირჟავიკებმა დამილიეს.

 

აწი გამოხდაზე მე პას.

აუუუ მაგას როგორ ვერ ვიტან :მად:

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

თანამშრომელი

 

ნუ, ცოტას მეხმარებოდნენ კიდეც, ზაოდს გადამატანინებდნენ და გადმომატანინებდნენ :)

 

ისე, კერძო სახლი თუ გაქვს, თავისი ეზოთი, ფრიად რომანტიკული პროცედურაა.

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

გაშიფვრა : водка - Вот o думать каждый алкоголик

 

алкоголик каждый думать o водка

 

 

ესე გადავთარგმნე და დარწმუნებული ვარ ამ ერთი წინადადებაში 1000 შეცდომა იქნება არ დამცინოთ რუსულსარმასწავლიდნენ

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

საერთოდ უნდა აიკძალოს ყველანაირი ალკოჰოლური სასმელები გინდა ჩამოსასხმელი და გინდა ქარხნული... ჰო და კიდე თამბაქო

უსმინეთ ამ კაცს

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

Grig

შარშან 200 კგ საფერავი დავწურე და დაახლ 100 კგ ადესა. ჰოდა ამდენი ჭაჭით რა რაოდენობის არაყი გამომივიდა იცი? -

 

- 3 ლიტრა, არც მეტი არც ნაკლები. 6 საათი ვხდიდი კორპუსის ეზოში (სახლში არაო დედაკაცებმა, გაზის პლიტას გააფუჭებო) - დილიდან საღამომდე, გავიყინე და გავითოშე (დეკემბერი იყო) და ამ გამოხდილის ნახევარი სეირის მაყურებლად მოსულმა ბირჟავიკებმა დამილიეს.

კაცო 3 ლიტრა არაყი ცარიელი ქვაბი რომ დადგა იმას გამოუვა :D რაღაც არ გექნებოდა კარგად გაკეთებული 300 კილო ყურძნის ჭაჭიდან აშკარად მეტი უნდა გამოსულიყო :yes:

 

 

თუ არადა, იყიდე სპირტი, გამოხდილი წყალი, გააზავე რომ გრადუსი გემოვნებით დადგეს, ჩაასხი სამლიტრიან ბანკაში და ჩატენე ბლომად ფროთოხლის ქერქი, ფეიხოა, და ა.შ რისი გემოც გინდა რომ ჰქონდეს. უფრო სწორად ჯერ უნდა ჩატენო ბლომად და მერე ჩაასხა არაყი. ბევრი უნდა ქერქები, არ დაგენანოს. დახუფე და გააჩერე 1 თვემდე.

 

კამფეტ! :yes:

 

პ.ს. ფეიხოა ყველაზე ჯიგრული გამოდის :)

 

utilizatori ეგრე არაა?

Edited by Anima Libera
ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

Anima Libera

კაცო 3 ლიტრა არაყი ცარიელი ქვაბი რომ დადგა იმას გამოუვა :D რაღაც არ გექნებოდა კარგად გაკეთებული 300 კილო ყურძნის ჭაჭიდან აშკარად მეტი უნდა გამოსულიყო :yes:

 

ჰო, მგონი ჭაჭა კარგად არ მქონდა შენახული და ალბათ რაღაც ნაწილი აორთქლდა (სადღაც 2 თვე ბოჩკაში ვინახავდი).

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

Anima Libera

 

 

შარშან 200 კგ საფერავი დავწურე და დაახლ 100 კგ ადესა. ჰოდა ამდენი ჭაჭით რა რაოდენობის არაყი გამომივიდა იცი? -

 

- 3 ლიტრა, არც მეტი არც ნაკლები. 6 საათი ვხდიდი კორპუსის ეზოში (სახლში არაო დედაკაცებმა, გაზის პლიტას გააფუჭებო) - დილიდან საღამომდე, გავიყინე და გავითოშე (დეკემბერი იყო) და ამ გამოხდილის ნახევარი სეირის მაყურებლად მოსულმა ბირჟავიკებმა დამილიეს.

 

აწი გამოხდაზე მე პას.

ჭაჭის ოდენობა რამდენიცაა როგორც წესი იმის მესამედი გამოდის არაყი :read:

 

Anima Libera

რა აზრის ხართ, რომ მაგალითად არყის აქციზი 0.5 ლიტრზე გახდეს 25 ან 35 ლარი.

შენ რა, უკანასკნელი სიხარული უნდა წაგვართვა მშრომელ ხალხს? :user:

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

თუ არადა, იყიდე სპირტი, გამოხდილი წყალი, გააზავე რომ გრადუსი გემოვნებით დადგეს, ჩაასხი სამლიტრიან ბანკაში და ჩატენე ბლომად ფროთოხლის ქერქი, ფეიხოა, და ა.შ რისი გემოც გინდა რომ ჰქონდეს. უფრო სწორად ჯერ უნდა ჩატენო ბლომად და მერე ჩაასხა არაყი. ბევრი უნდა ქერქები, არ დაგენანოს. დახუფე და გააჩერე 1 თვემდე.

 

კამფეტ!

კაი პონტი ჩანს,მაგრამ რაიმე კატალიზატორი არ მოყვება ტექნოლოგიას?

ცნობისმოყვარულთათვის 1 თვე სასჯელია ფაქტიურად :)

 

თაფლზე რო დავასხა გამოვა?

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

შეუერთდი განხილვას

თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.

Guest
ამ თემაში პასუხის გაცემა

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • შექმენი...