Jump to content
Planeta.Ge

ჩხოროწყუს მასწავლებელთა მეორე კონფერენცია

Recommended Posts

• Replies 448,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest alkoholizem_nasn
Preizkusil sem ze vse mogoce. Potem pa sem med brskanjem po spletu nasel nekaj, kar je spremenilo vse. Govorim o ambulantnem zdravljenju alkoholizma pri metodi, ki resnicno deluje. Veste, ni to le navada, ampak resna tezava. In ljudje se sramujejo prositi za pomoc. Zato vam zelim pokazati vse tehnicne podrobnosti in uradne informacije, ki so na voljo na tej povezavi: zdravljenje alkoholizma [url=http://alkoholizma-zdravljenje.com]zdravljenje alkoholizma[/url]. Tam boste nasli vse potrebne informacije.

Po dolgih letih sem koncno nasel resitev. Ni bilo lahko, ampak zdaj sem ponosen nase. Ce vi ali kdo od vasih bliznjih se sooca s to tezavo - resnicno priporocam. Srecno na tej poti!
ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

Guest alkoholizem_ixsn
Dolga leta sem se boril sam. Potem pa sem po priporocilu nasel nekaj, kar je mi dalo novo upanje. Govorim o zdravljenju alkoholizma pri Dr Vorobjev centru. Veste, alkoholizem je bolezen. In ljudje se sramujejo prositi za pomoc. Zato vam zelim pokazati vse tehnicne podrobnosti in uradne informacije, ki so na voljo na tej povezavi: zdravljenje alkoholizma [url=alkoholizma-zdravljenje.com]zdravljenje alkoholizma[/url]. Tam boste nasli vse potrebne informacije.

Meni je ta pristop pomagal. Ni bilo lahko, ampak zdaj sem ponosen nase. Ce vi ali kdo od vasih bliznjih se sooca s to tezavo - najboljsa odlocitev je poklicati. Drzim pesti za vsakega, ki se bori
ლინკი

Guest DavidBycle
Изучаешь языки? английский онлайн обучение в YES Center — удобный формат для тех, кто ценит своё время. Занимайтесь из дома по гибкому графику с опытными преподавателями. Интерактивные уроки и живое общение помогают двигаться к цели без поездок и пробок.
ლინკი

Guest
ამ თემაში პასუხის გაცემა

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• შექმენი...