planeta.ge Posted February 15, 2022 დარეპორტება გაზიარება Posted February 15, 2022 ინგრედიენტები: კომბოსტო - 1 კგჭარხალი - 300 გნიგოზი - 100-150 გცხარე წიწაკა, წითელი - 1 ცალინიორი - 3 კბილიქინძი - 1 კონახახვი - 1 თავიდაფქული ქინძი - 1/2 ჩ.კხმელი სუნელი - 1 ჩ.კმარილიძმარიბროწეულის მარცვლები მომზადების წესები:მოხარშეთ ან ღუმელში შეწვით ჭარხალი (ფოლგაში გახვეული). კომბოსტო მსხვილად დაჭერით და მდუღარე წყალში მოწალეთ სანამ არ დარბილდება(როგორც ტოლმისთვის). ცხარე წიწაკა, ხახვი, ნიორი, მოხარშული და გაგრილებული კომბოსტო და ჭარხალი გაატარეთ ხორცსაკეპში. კომბოსტო ხელით კარგად გაწურეთ წინასწარ, გაატარეთ ცალკე და შემდეგ კიდევ გაწურეთ თუ საჭიროა, თორემ ფხალი მეტისმეტად წყლიანი გამოვა.ხორცსაკეპში გაატარეთ ნიგოზიც, წვრილ ბადეში. შემდეგ ყველაფერი ერთმანეთს შეურიეთ, დაამატეთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, მარილი, ხმელი სუნელი და ხმელი ქინძი. დაამატეთ კარგი ღვინის ძმარი გემოვნებით.სუფრაზე მიიტანეთ მინიმუმ 2 საათის შემდეგ, როცა გემო კარგად გაუჯდება. შეგიძლიათ დაამატოთ ბროწეულის მარცვლებიც. gemrielia.ge tia.ge Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Recommended Posts