planeta.ge Posted January 24, 2022 დარეპორტება გაზიარება Posted January 24, 2022 ინგრედიენტები:100გრ. ყველი პილპილი,მარილი მწვანილები ხმელი სუნელები 50 გრ. კარაქი ზეთიწიწიბურა - 300 გკარტოფილი - 3-4 ცხახვი - 2 ცკვერცხი - 1-2 ცყველი - 100 გმარილი და პილპილიმწვანილების მიქსიხმელი სუნელიზეთი შესაწვავადკარაქი - 50 გ მომზადების წესები:ერთ ჭიქა წიწიბურას დავასხათ 2 ჭიქა წყალი და მოვხარშოთ, დავამატოთ მარილი, 50 გრ. კარაქი გადავურიოთ და გადმოვდგათ.კარტოფილი და ხახვი გავფცქვნათ. ხახვი დავჭრათ წვრილად შევწვათ ზეთში. კარტოფილი გავხეხოთ, გავხეხოთ ყველიც. თასში ჩავყაროთ წიწიბურა, ყველი, კარტოფილი, შემწვარი ხახვი, ჩავახალოთ კვერცხი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი, მე გამოვიყენე მხოლოდ ოხრახუში. დავაყარე ხორცის სუნელი, პილპილი, მწარე წიწაკა, მშრალი აჯიკა, მარილი. კარგად გადავურიოთ ხელით. გავაკეთოთ კატლეტები, შევწვათ ცხელ ზეთში, საშუალო ცეცხლზე ორივე მხარეს. გამოდის ძალიან გემრიელი კატლეტები. თუკი რძის პროდუქტებს არ იღებთ, ყველისა და კარაქის გარეშე მოამზადეთ. რეცეპტი: ეკატერინა ლონგიშვილიწყარო: gemrielia.ge tia.ge Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Recommended Posts