Jump to content
Planeta.Ge

tia სხვანაირი „ლაზანია“ თხელი ლავაშით


Recommended Posts

1641408602_lazania_va9io8j-crop-c0-5__0-5-450x301-70.jpg

ინგრედიენტები:

 

საქონლის ფარში - 500 გრ

სოკო - 500 გრ

ხახვი - 2 თავი

სომხური ლავაში - 1 შეკვრა

რძე - 1 ლ

ფქვილი - 1 სკ

მარილი და შავი წიწაკა - გემოვნებით

 

მომზადების წესები:

 

1. ტაფაზე მოშუშეთ სოკო და ხახვი.

 

2. ხორცის ფარში შეაზავეთ მარილით და წიწაკით.

 

3. საცხობ ფორმაში ფენა-ფენა ჩაალაგეთ ლავაში, ფარში, ლავაში და სოკო, სანამ ინგრედიენტები არ გაგითავდებათ.

 

4. გახსენით რძეში 1 სკ ფქვილი, მარილი, შემოდგით საშუალი ცეცხლზე და მორევით მიიყვანეთ ადუღებამდე. გადმოდგით და მოასხით თანაბრად გამზადებულ ლაზანიაზე.

gemrielia.ge

5. მოაყარეთ თავზე გახეხილი ყველი და შეწვით 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში.

 

tia.ge

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

Guest
ამ თემაში პასუხის გაცემა

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • შექმენი...