planeta.ge Posted January 5, 2022 დარეპორტება გაზიარება Posted January 5, 2022 ინგრედიენტები: საქონლის ფარში - 500 გრსოკო - 500 გრხახვი - 2 თავისომხური ლავაში - 1 შეკვრარძე - 1 ლფქვილი - 1 სკმარილი და შავი წიწაკა - გემოვნებით მომზადების წესები: 1. ტაფაზე მოშუშეთ სოკო და ხახვი. 2. ხორცის ფარში შეაზავეთ მარილით და წიწაკით. 3. საცხობ ფორმაში ფენა-ფენა ჩაალაგეთ ლავაში, ფარში, ლავაში და სოკო, სანამ ინგრედიენტები არ გაგითავდებათ. 4. გახსენით რძეში 1 სკ ფქვილი, მარილი, შემოდგით საშუალი ცეცხლზე და მორევით მიიყვანეთ ადუღებამდე. გადმოდგით და მოასხით თანაბრად გამზადებულ ლაზანიაზე.gemrielia.ge5. მოაყარეთ თავზე გახეხილი ყველი და შეწვით 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში. tia.ge Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Recommended Posts