Jump to content
Planeta.Ge

Recommended Posts

Ostap

კაი პონტი ჩანს,მაგრამ რაიმე კატალიზატორი არ მოყვება ტექნოლოგიას?

ცნობისმოყვარულთათვის 1 თვე სასჯელია ფაქტიურად

კატალიზატორი გრიგის არაყია, 1 თვე უნდა იმყოფინო :givi:

 

2 კვირაშიც შეიძლება, მარა 1 თვის მერე უფრო კარგია, გემო უჯდება კარგად და ბუნებრივი არყივითაა :)

 

თაფლზე რო დავასხა გამოვა?

არ ვიცი :user:

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

არაყი მეზიზღება სპირტიანი სასმელებიდან მომწონს ჩივას რეგალი

 

და თუ ამოსარჩევად არის წითელი ღვინო

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

კატალიზატორი გრიგის არაყია, 1 თვე უნდა იმყოფინო

:givi:

ორაყი ღვთაებრივი სითხეა,მაგრამ კაი სპირტის გაზავებაც საცოდაობაა :yes:

მოვსინჯავ :)

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

ხარისხს დედას მო...ვენ

მთლად ნაგავს ჩამოასხამენ

ბოშყო სამ ლარიანი დაბეჭდილი არაყი მაქვს დანალევი საჩვენო ერქვა :(

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

Ostap

ორაყი ღვთაებრივი სითხეა,მაგრამ კაი სპირტის გაზავებაც საცოდაობაა

მოვსინჯავ

ჭაჭაში ან ნაყიდ არაყში არ გაურიო ეგ, უჟას... :yes:

 

მხოლოდ სუფთა სპირტი და გამოხდილი წყალი. პლუს ქერქები ძალიან ბევრი. თუ გინდა დავაზუსტებ პროცედურას სპეცთან :)

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

Anima Libera

მხოლოდ სუფთა სპირტი და გამოხდილი წყალი. პლუს ქერქები ძალიან ბევრი. თუ გინდა დავაზუსტებ პროცედურას სპეცთან :)

 

მიდი, მიდი დააზუსტე, რამე შარში არ გაგვხვიო :D

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

Grig

 

კაცო 3 ლიტრა არაყი ცარიელი ქვაბი რომ დადგა იმას გამოუვა :D რაღაც არ გექნებოდა კარგად გაკეთებული 300 კილო ყურძნის ჭაჭიდან აშკარად მეტი უნდა გამოსულიყო :yes:

 

 

თუ არადა, იყიდე სპირტი, გამოხდილი წყალი, გააზავე რომ გრადუსი გემოვნებით დადგეს, ჩაასხი სამლიტრიან ბანკაში და ჩატენე ბლომად ფროთოხლის ქერქი, ფეიხოა, და ა.შ რისი გემოც გინდა რომ ჰქონდეს. უფრო სწორად ჯერ უნდა ჩატენო ბლომად და მერე ჩაასხა არაყი. ბევრი უნდა ქერქები, არ დაგენანოს. დახუფე და გააჩერე 1 თვემდე.

 

კამფეტ! :yes:

 

პ.ს. ფეიხოა ყველაზე ჯიგრული გამოდის :)

 

utilizatori ეგრე არაა?

კი ფეიხოას არაყი მაგარია

მარა ჭანჭურის არაყიც ძალიან გემრიელია :D

და ისე არაყი ცუდია

ხიხია

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

ე.ი.

 

ვიღებთ ფეიხოას, ვაჭრით თავსა და ბოლოებს და ვყრით სამლიტრიან ბანკაში ნახევრამდე, ან ოდნავ მეტს. ვასხავთ არაყს და ვაყრით შაქარსაც, მაგრამ რამდენს ეგ არ ვიცი. 3 ბანკა გააკეთეთ ერთი უშაქრო, მეორეში ცოტა და მესამეში ოდნავ მეტი :D. და რაც მთავარია - ვინახავთ 3 (ს ა მ ი) თვე :givi:

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

ვიღებთ ფეიხოას, ვაჭრით თავსა და ბოლოებს და ვყრით სამლიტრიან ბანკაში ნახევრამდე, ან ოდნავ მეტს. ვასხავთ არაყს და ვაყრით შაქარსაც, მაგრამ რამდენს ეგ არ ვიცი. 3 ბანკა გააკეთეთ ერთი უშაქრო, მეორეში ცოტა და მესამეში ოდნავ მეტი :D. და რაც მთავარია - ვინახავთ 3 (ს ა მ ი) თვე

ეს მართლა მაგარი რამ გამოვა :yes:

შეიძლება საახალწლო თადარიგის დაჭერა

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

ახალგაზრდობაში ღვინო უფრო მიყვარდა;

 

ეხლა რატომღაც ვისკი და არაყი უფრო მირჩევნია:

 

უკრაინაში მიმაჩვიეს

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

Anima Libera

გამოხადე და გექნება მერე

პირადად მე მასე ვიქცევი, არაყსაც ღვინოსაც და ლუდსაც თავად ვამზადებ:)

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

შეუერთდი განხილვას

თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.

Guest
ამ თემაში პასუხის გაცემა

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • შექმენი...