Anima Libera Posted August 13, 2011 Author დარეპორტება გაზიარება Posted August 13, 2011 Ostapკაი პონტი ჩანს,მაგრამ რაიმე კატალიზატორი არ მოყვება ტექნოლოგიას? ცნობისმოყვარულთათვის 1 თვე სასჯელია ფაქტიურადკატალიზატორი გრიგის არაყია, 1 თვე უნდა იმყოფინო 2 კვირაშიც შეიძლება, მარა 1 თვის მერე უფრო კარგია, გემო უჯდება კარგად და ბუნებრივი არყივითაა თაფლზე რო დავასხა გამოვა? არ ვიცი Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
FRIDRIX Posted August 13, 2011 დარეპორტება გაზიარება Posted August 13, 2011 არაყი მეზიზღება სპირტიანი სასმელებიდან მომწონს ჩივას რეგალი და თუ ამოსარჩევად არის წითელი ღვინო Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Ostap Posted August 13, 2011 დარეპორტება გაზიარება Posted August 13, 2011 კატალიზატორი გრიგის არაყია, 1 თვე უნდა იმყოფინო ორაყი ღვთაებრივი სითხეა,მაგრამ კაი სპირტის გაზავებაც საცოდაობაა მოვსინჯავ Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
akkai Posted August 13, 2011 დარეპორტება გაზიარება Posted August 13, 2011 (edited) Anima Liberaპმ ნახე : Edited August 13, 2011 by akkai Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
gendolf Posted August 13, 2011 დარეპორტება გაზიარება Posted August 13, 2011 ხარისხს დედას მო...ვენ მთლად ნაგავს ჩამოასხამენბოშყო სამ ლარიანი დაბეჭდილი არაყი მაქვს დანალევი საჩვენო ერქვა Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
fashisti Posted August 13, 2011 დარეპორტება გაზიარება Posted August 13, 2011 სასმელის წინააღმდეგი არ ვარ რატომ უნდა აიკრძალოს? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Anima Libera Posted August 13, 2011 Author დარეპორტება გაზიარება Posted August 13, 2011 Ostapორაყი ღვთაებრივი სითხეა,მაგრამ კაი სპირტის გაზავებაც საცოდაობაა მოვსინჯავ ჭაჭაში ან ნაყიდ არაყში არ გაურიო ეგ, უჟას... მხოლოდ სუფთა სპირტი და გამოხდილი წყალი. პლუს ქერქები ძალიან ბევრი. თუ გინდა დავაზუსტებ პროცედურას სპეცთან Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Grig Posted August 14, 2011 დარეპორტება გაზიარება Posted August 14, 2011 Anima Liberaმხოლოდ სუფთა სპირტი და გამოხდილი წყალი. პლუს ქერქები ძალიან ბევრი. თუ გინდა დავაზუსტებ პროცედურას სპეცთან მიდი, მიდი დააზუსტე, რამე შარში არ გაგვხვიო Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Ostap Posted August 14, 2011 დარეპორტება გაზიარება Posted August 14, 2011 თუ გინდა დავაზუსტებ პროცედურას სპეცთან კაის იზავ თუ არ შეწუხდები რა თქმა უნდა Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Anima Libera Posted August 14, 2011 Author დარეპორტება გაზიარება Posted August 14, 2011 utilizatori გამოცხადდი უფროსთან. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
utilizatori Posted August 14, 2011 დარეპორტება გაზიარება Posted August 14, 2011 Grig კაცო 3 ლიტრა არაყი ცარიელი ქვაბი რომ დადგა იმას გამოუვა რაღაც არ გექნებოდა კარგად გაკეთებული 300 კილო ყურძნის ჭაჭიდან აშკარად მეტი უნდა გამოსულიყო თუ არადა, იყიდე სპირტი, გამოხდილი წყალი, გააზავე რომ გრადუსი გემოვნებით დადგეს, ჩაასხი სამლიტრიან ბანკაში და ჩატენე ბლომად ფროთოხლის ქერქი, ფეიხოა, და ა.შ რისი გემოც გინდა რომ ჰქონდეს. უფრო სწორად ჯერ უნდა ჩატენო ბლომად და მერე ჩაასხა არაყი. ბევრი უნდა ქერქები, არ დაგენანოს. დახუფე და გააჩერე 1 თვემდე. კამფეტ! პ.ს. ფეიხოა ყველაზე ჯიგრული გამოდის utilizatori ეგრე არაა?კი ფეიხოას არაყი მაგარიამარა ჭანჭურის არაყიც ძალიან გემრიელია და ისე არაყი ცუდიახიხია Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Anima Libera Posted August 14, 2011 Author დარეპორტება გაზიარება Posted August 14, 2011 ე.ი. ვიღებთ ფეიხოას, ვაჭრით თავსა და ბოლოებს და ვყრით სამლიტრიან ბანკაში ნახევრამდე, ან ოდნავ მეტს. ვასხავთ არაყს და ვაყრით შაქარსაც, მაგრამ რამდენს ეგ არ ვიცი. 3 ბანკა გააკეთეთ ერთი უშაქრო, მეორეში ცოტა და მესამეში ოდნავ მეტი . და რაც მთავარია - ვინახავთ 3 (ს ა მ ი) თვე Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Ostap Posted August 14, 2011 დარეპორტება გაზიარება Posted August 14, 2011 ვიღებთ ფეიხოას, ვაჭრით თავსა და ბოლოებს და ვყრით სამლიტრიან ბანკაში ნახევრამდე, ან ოდნავ მეტს. ვასხავთ არაყს და ვაყრით შაქარსაც, მაგრამ რამდენს ეგ არ ვიცი. 3 ბანკა გააკეთეთ ერთი უშაქრო, მეორეში ცოტა და მესამეში ოდნავ მეტი . და რაც მთავარია - ვინახავთ 3 (ს ა მ ი) თვე ეს მართლა მაგარი რამ გამოვა შეიძლება საახალწლო თადარიგის დაჭერა Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
pluto Posted August 14, 2011 დარეპორტება გაზიარება Posted August 14, 2011 ახალგაზრდობაში ღვინო უფრო მიყვარდა; ეხლა რატომღაც ვისკი და არაყი უფრო მირჩევნია: უკრაინაში მიმაჩვიეს Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Ucnobi Posted August 14, 2011 დარეპორტება გაზიარება Posted August 14, 2011 Anima Libera გამოხადე და გექნება მერეპირადად მე მასე ვიქცევი, არაყსაც ღვინოსაც და ლუდსაც თავად ვამზადებ Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Recommended Posts
შეუერთდი განხილვას
თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.