Jump to content
Planeta.Ge

აბა,ვინ რას ფიქრობთ ანაშაზე?


Recommended Posts

ალალად და პატიოსნად გამოხატეთ თქვენი დამოკიდებულება ამ მცენარეზე? :givi:

 

 

იქით იყო თემა და ჩვენ ვიზე ნაკლებები ვართ? გამოკითხვის პოლის დამატებას აზრი არა აქვს. :givi:

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

მთელი საქართველო ღვინოს და არაყს ურახუნებს.

 

100% იანი ანაშას ნაკლები ზიანი მოაქვს ვიდრე ალკოჰოლს.

 

სხვათაშორის, კალიფორნიაში ლეგალიზები დროს ყველაზე დიდი წინააღმდეგობა არა რელიგიური ჯგუფებისგან არამედ ალკოჰოლის გამყიდველი კომპანიებისგან შეხვდა ანაშის ლეგალიზების აქტივისტებს.

 

პ.ს. ისე უკვე 15 წელია არ მომიწევია http://i154.photobucket.com/albums/s259/mrx_xxl/Smilies/smoka.gif

Edited by ტაშიი
ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

ძაანაც მიგიქარავს და არაყს ეტანები?

 

არა ღვინისტი ვარ :D

 

მარა გეთანხმები მაგით მოწამვლა სჯობს. ეხლა 20 კილოთი ნაკლები ვიქნებოდი ღვინის მაგივრად რო ეგ მეხმარა :D

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

ღვინო მიყვარს მარა არა ისე აბაზანებით და სხვა საყოფაცხოვრებო ჭურჭლით წყაკწყალა ღვინის დალევა, როგორც ჩვენთან უმეტეს ადგილებშია მიღებული.

 

მიყვარს როგორც კახელებმა იციან, ან ფრანგებმა, სულ ერთია, ნაღდი ღვინის ფასი მარტო მანდ იციან. პრაქტიკულად ისევე სვამენ ფრანგები, როგორც კახელები, უბრალოდ ფრანგულ ვარიანტში უფრო დიდი ჭიქებია, რაც ესთეტიური მხარის გარდა საჭიროც არის რომ ღვინო შეაცქრიალო და სუნი გამოუშვას. :)

 

აი ზომა კი ისევე მოზომილი რაოდენობა თითო მოსმაზე, მაგრამ მძიმე ნამდვილი ღვინო. ჯამში 2 ბოთლი, მეტი არა.

 

აი საქეიფოო რო იტყვიან ხოლმე ჩვენთან, იმას არ ვსვამ, ვიცი რო წყალწყალაა და არ ვარგა. ღვინოს რო 5 ლიტრს დალევ აბა ის ღვინოა?

 

ყველაზე მეტად მიყვარს მუკუზანი და ნაფარეული (წითელი), თეთრებიდან ტიბაანი. ნუ ეხლა წინანდალი რომ არ ვთქვა არ იქნება თეთრების მარადონაა, მარა მე ტიბაანის ქიშმიშის გემო მახსენედება უფრო :).

 

კარგი ნაფარეული (წითელი) დიდი ხანია არ დამილევია. შემდეგ ჩასვლაზე უნდა ვიშოვო.

 

იფ იფ

Edited by ტაშიი
ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

lasha1997

აბა,ვინ რას ფიქრობთ ანაშაზე?

რას ვეწევით? :givi: (სპეციალურად პლანეტა გე–სთვის) შაბათს დილითაც შეიძლება :givi:

 

http://a.pix.ge/g/rmm10.jpg

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

მაცი

რაღაც ტრუხას გავს ეგ შენი პლანი :)

პ.ს. ხო, რომელიღაც თემაში ვიღაცა ბელამორკანალზე ცუდს ამბობდა :) ცუდი იქნებოდა ეხლაც რომ იყოს? ან კურორტნი, ყაზბეგი :)

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

მაცი

რაღაც ტრუხას გავს ეგ შენი პლანი :)

არა ჩემო კარგო, ტრუხა არ არის, ცოტა თამბაქოს კი გადავურიე :yes:

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

რაღაც ტრუხას გავს ეგ შენი პლანი

 

ტაშკენტიდან მოდის ქარავანი

აქლემზეა გადამჯდარი ქალი...

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

"ანაშა" რა პონტია...

 

პლანი, ან მარიჰუანა კაცო...

 

 

 

ალალად და პატიოსნად გამოხატეთ თქვენი დამოკიდებულება ამ მცენარეზე?

ყველაზე უწყინარი და კეთილი მცენარე :)

 

ჩემის აზრით პლანის აკრძალვა და კრიმინალიზაცია კაცობრიობის წინააღმდეგ მიმართული დანაშაულია. :yes:

 

ოღონდ, ჭარბი რაოდენობით პლანი კი არა მურაბა რომ მიირთვათ ის მოგკლავთ...

 

 

ზომიერად ღვინოსაც თავისი ადგილი აქვს, არაყსაც და მარიჰუანასაც...

 

ჩემი საპრეზიდენტო პროგრამა:

 

არყის აქციზი 20 ლარი 0.5 ლიტრზე. ჩამოსასხმელი არყის რეალიზაციის საერთოდ აკრძალვა (ჭაჭა დაიშვება მხოლოდ ბარ-რესტორნებში).

სარეალიზაციო ღვინო - მხოლოდ ბოთლებში. ფალსიფიკაცია - ვირზე უკუღმა შეჯდომა.

პლანის დეკრიმინალიზაცია და ლეგალიზაცია. დაისაჯოს მხოლოდ უკანონო ვაჭრობა.

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

ტაშიი

ყველაზე მეტად მიყვარს მუკუზანი და ნაფარეული (წითელი), თეთრებიდან ტიბაანი. ნუ ეხლა წინანდალი რომ არ ვთქვა არ იქნება თეთრების მარადონაა, მარა მე ტიბაანის ქიშმიშის გემო მახსენედება უფრო :).

 

კარგი ნაფარეული (წითელი) დიდი ხანია არ დამილევია. შემდეგ ჩასვლაზე უნდა ვიშოვო.

 

იფ იფ

 

ვახ ჩემი, ამიდ... უკაცრავად - მომინდა ამ გაგანია მარხვაში. :what:

 

სამწუხაროდ, მე სასმელებში ამ დონეზე ვერ ვერკვევი, მაგრამ შარშან საფერავი დავწურე და ყველა ამბობს, ძალიან მაგარიაო. ნუ, მეც მათ შორის.

 

თუმცა, საბოლოო ჯამში არაყი რულამს :yes:

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

სამწუხაროდ, მე სასმელებში ამ დონეზე ვერ ვერკვევი, მაგრამ შარშან საფერავი დავწურე და ყველა ამბობს, ძალიან მაგარიაო. ნუ, მეც მათ შორის.

 

მუკუზანიც და ნაფარეულიც საფერავის ჯიშის ყურძნისგან კეთდება, ოღონდ ადგილობრივი მიკროკლიმატის გათვალისწინებით და თან 3 წლის მუხის კასრებში დავარგებით.

 

სახლში დაწურული საფერავი სამწუხაროდ ძალიან მძიმეა ვინაიდან ვერ ხდება მისი გაფილტვრა და სხვადასხვა მინარევები ბევრია, თუმცა გემო მაინც მაგარია. სახლში რომ წურავ აუცილებლად ბოლომდე დააღვინე, რომ ნამდვილი მშრალი გამოვიდეს.

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

მარა გეთანხმები მაგით მოწამვლა სჯობს. ეხლა 20 კილოთი ნაკლები ვიქნებოდი ღვინის მაგივრად რო ეგ მეხმარა

 

 

გუშინ ღვინოც დავამატე და ეხლა გამეღვიძა. :givi:

 

მაცი

დავდო მეც,თუ ისე დამიჯერებთ?:givi:

 

 

კარგია,მაგრამ კვირაში ერთხელ.

Edited by lasha1997
ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

შეუერთდი განხილვას

თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.

Guest
ამ თემაში პასუხის გაცემა

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • შექმენი...