planetanews Posted June 14, 2012 დარეპორტება გაზიარება Posted June 14, 2012 სუფრის მარილის ნაცვლად ხშირად საკვებში იოდიზირებულ მარილს ვამატებთ, გიფიქრიათ რატომ? იოდი ფარისებრი ჯირკვლის თიროქსინის აუცილებელი კომპონენტია,ამ ჰორმონის სამიზნე ჩვენი ორგანისზმის თითქმის ყველა უჯრედია,თიროქსინი აჩქარებს 2 ყველაზე მთავარ, სასიცოცხლოდ აუცილებელ მეტაბოლურ პროცესს ნახშირწ####ბის დაჟანგვა და ცილის სინთეზიფარისებრი ჯირკვლის ჰიპოფუნქცი (შესუსტებული მოქმედება) ჰიპოთირეოიდიზმს იწვევს.ამ დროს სხეულის ტემპერატურა დაბლა ეცემა,გულის შეკუმშვათა რიცხვი შემცირებულია, ნერვული ... View ucnauri.com Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Recommended Posts
შეუერთდი განხილვას
თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.