irusha Posted March 28, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted March 28, 2010 (edited) გოგლი-მოგლი... http://smiles.ge/2d/1000060.gif მეტი არაფერი არ ვიცი, სამწუხაროდ... კვერცხის შეწვაც ვიცი, პრინციპში... Edited March 28, 2010 by irusha Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
nuaka Posted April 21, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted April 21, 2010 ცოტა ამიტვირთე რა სადმემომე ლინკი სად აგიტვირთო ესეიგი ეხლა რა ხდება:ვიყიდე სოკო მანჭკვალა მარინადში (მაღალ შუშის ქილაში იყიდება მწვანე ტავსახურით და ძალიან გემრიელია)გადავწურე. დავჭერი.ცალკე მოვხარშე ფანტია ბრინჯი მარილწყალში(გავწურე)მოხარშული სიმინდის კონსერვი -მდუღარე გადავავლე. დავჭერი -ძალიან სურნელოვანი ქინძის,ოხრახუშის,მწვანე ხახვის თეთრი თავები და მოვშუშე ოდნავ ცოტა ზეთში. მერე შევურიე ეს ყველაფერი+მწვანილების დაჭრილი ფოჩები. მწვანე ხახვისაც.ცოტა შავი პილპილი (ახალი დაფქვილი) გავქენი შესაბამისი ხარიხსის მაიონეზში და მოვასხი.მივიღე უზეშთაესი სალათი Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
akkai Posted April 21, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted April 21, 2010 გოგლი-მოგლი...irusha აუ ეც მეც მიყვარს. ოღონდ დიდი ხანია არ მიჭამია. მეტი არაფერი არ ვიცი, სამწუხაროდ... ყიყლიყოს გაკეთებას გასწავლი. ძალიან ადვილია Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
irusha Posted April 21, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted April 21, 2010 akkai რამე განსაკუთრებული რეცეპტი იცი?? ერთხელ ვცადე და არ გამომივიდა... მარილიც დამავიწყდა და თან რაღაცნაირი იყო... გარეთ კი ქონდა კვერცხი მაგრამ შIგნიდან ცუდად გახუხული პური იყო... ((( Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Pariz Posted April 21, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted April 21, 2010 akkai რამე განსაკუთრებული რეცეპტი იცი?? ერთხელ ვცადე და არ გამომივიდა... მარილიც დამავიწყდა და თან რაღაცნაირი იყო... გარეთ კი ქონდა კვერცხი მაგრამ შIგნიდან ცუდად გახუხული პური იყო... ((( რძეში უნდა ათქვიფო კვერცხი, ცოტა მარლს ჩაამატებ რა თქმა უნდა... პური უნდა ჩაალბო.. მერე ცხელ ტაფაზე თავის თავად .. და ცოტა ხანში მზად არის Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
irusha Posted April 21, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted April 21, 2010 Pariz Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
FRIDRIX Posted April 23, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted April 23, 2010 რძეში უნდა ათქვიფო კვერცხი, ცოტა მარლს ჩაამატებ რა თქმა უნდა... პური უნდა ჩაალბო.. მერე ცხელ ტაფაზე თავის თავად .. და ცოტა ხანში მზად არის უკეთეს რეცეპტს გტავაზობ კვერცხს როცა ჩავახლით ჯამში ვამატებთ 3-სადილის კოვზ მაიონეზს შავ პილპილს ნიორს გაჭ####ტილს გახეხილ ყველს ამას ავტქვიფავთ კარგად 5-წუთი შემდეგ პურის ნაჩრებს ვჭრით ძალიან თხლად და ვდებთ ცხელ ტაფაზე იმდენ ხანს რომ გაიხუხოს როცა გამაგრდება ვიღებთ ვდებთ ამ ჯამში და ვაბრუნებთ ტაფაზე როც აკვერცხი სეიწვება ვირებთ აი ეს არის ოპტიმალური ყიყლიყო რომელიც დაგანაყრებს აბა ცარიელი პური და კვერცხი რას გიშველის კაცს Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted April 24, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted April 24, 2010 კვერცხს როცა ჩავახლით ჯამში ვამატებთ 3-სადილის კოვზ მაიონეზს შავ პილპილს ნიორს გაჭ####ტილს გახეხილ ყველს ამას ავტქვიფავთ კარგად 5-წუთიმაგაზე უკეტესს გეტყვი:მაიონეზის მაგივრად არაჟანი უნდა მისცე-გაფუვდება ჩიჩოლინასავიტ!და მწვანე ხახვი უნდა ჩააჭრა Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
FRIDRIX Posted April 24, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted April 24, 2010 მაგაზე უკეტესს გეტყვი:მაიონეზის მაგივრად არაჟანი უნდა მისცე-გაფუვდება ჩიჩოლინასავიტ!და მწვანე ხახვი უნდა ჩააჭრა არა არაჟანი შეწვის დროს დადნება და აორთქლდება ზეთს გაერევა ხოლო მაიონეზი უძლებს წვას მწვანე ხახვი არ გამოვა როგორ უნდა გაჩერდეს პურის ნაჭერზე Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted April 24, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted April 24, 2010 არა არაჟანი შეწვის დროს დადნებადადნება არა დაორსულდება)გააკეტე და ნახავ!მწვანე ხახვი არ გამოვა როგორ უნდა გაჩერდეს პურის ნაჭერზეა?))))))))))))))))))) Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
FRIDRIX Posted April 24, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted April 24, 2010 დადნება არა დაორსულდება)გააკეტე და ნახავ! ა?))))))))))))))))))) შემწვარი ყიყლიყოს პურის ნაჭერზე როგორ უდნა გაჩერდეს მწვანე ხახვი ვერ გაჩერდება Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted April 24, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted April 24, 2010 ვერტიკალურად კი არა-დაჭრილი და კვერცხში გარეული Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
FRIDRIX Posted April 24, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted April 24, 2010 ვერტიკალურად კი არა:eshmak:-დაჭრილი და კვერცხში გარეული ვიცი რომ დაჭრილი და კვერცხში გარეული მაგრამ პურის ნაჭერზე ვერ გაჩერდება და კერძის ესტეტიკურობა დაირღვევა Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
kisa Posted April 24, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted April 24, 2010 ვისაც ომლეტის გარდა არაფრის გაკეთება შეგიძლიათ - რჩევას მოგცემთგააკეთეთ ნიგვზიანი ომლეტი - გემრიელია ძალიან, თან ნოყიერიცდილაზე საუზმედ გამოგადგებათ Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted April 24, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted April 24, 2010 ვიცი რომ დაჭრილი და კვერცხში გარეული მაგრამ პურის ნაჭერზე ვერ გაჩერდება და კერძის ესტეტიკურობა დაირღვევაბა ეხლა ამას უყურე!კი ხარ ეხლა ღირსი დაგიჭირო სადმე და გაგასინჯო:eshmak: ...მარა ამჯერად გადარჩი-ფოტომასალიტ დაგიმტკიცებ! Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Recommended Posts
შეუერთდი განხილვას
თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.