Jump to content
Planeta.Ge

ბოლოს რა კერძი დაამზადეთ?


Recommended Posts

აი ეხლა გოგრას დავასხი თაფლი დავაყარე ქიშმიში მოვაფრქვიე ნიგოზი და ვიტენები( იმედია ვინემ მაინც გასკტებიტ გულზე)
ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

მე ვსკდები, აფსუს რად არ მაქვს გოგრა? თან ეგ რეცეპტი არ გამომიყენებია არასოდეს. როგორ აკეთებ აბა დეტალებში დაწერე რაა :(
ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

dariala

უმარტივესია დასაწერიც არაფერი:)

მოხარშული გოგრას ქერქიდან ჩავფხიკავ ტასში , მიჩოფერებულ ნიგოზს( ან სხვა ტხილეულს) აყრი თაფლში წამოდუღEბულ ქიშმიშს ან შავი ქლიავის დაქუცმაცებულ ჩირს ასხავ და ხეტქ-------მნიამ:)

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

ხო, ერთი შეხედვით მარტივი ჩანს :) ეხლა ჩავიწერე და გოგრა როცა მექნება მერე დავაგემოვნებ და შედეგებს გაგაცნობ :)
ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

dariala

საერტოდ რაა იცი-ეგ "პადლივკა" არის ფლავის:

ფლავს რომ მოხარშავ ცალკე ტაფაზე თAფლში შუშავ შავ ქლიავს , კურაგას ქიშმიშს და ნიგოზს და ასხავ ბრინჯზე...

მე გოგრაზე ან მოტუსჰულ ვაშლზეც მაგას ვდურტავ ხოლმე:)

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

dariala

საერტოდ რაა იცი-ეგ "პადლივკა" არის ფლავის:

ფლავს რომ მოხარშავ ცალკე ტაფაზე თAფლში შუშავ შავ ქლიავს , კურაგას ქიშმიშს და ნიგოზს და ასხავ ბრინჯზე...

მე გოგრაზე ან მოტუსჰულ ვაშლზეც მაგას ვდურტავ ხოლმე:)

 

ვაშლზე მაგარია! გოგრა არ მიყვარს და...

მომშივდა მგონი მეც.. დაგხოცავთ :)

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

აუ ისე ჩემი დედამთილი აკეთებს ხოლმე მაგარ რაღაცას. მე არ გამისინჯავს არსად აქამდე. კომშს გაჭრის შუაზე, ამოაცლის გულს და ასე პატარა ჯამებივით შედგამს გაზქურაში. როცა კარგად დაიბრაწება, გამოიღებს, გააციებს ხოლმე და მერე შიგნით დებს ჩვეულებრივ მოხარშულ ტორტის კრემს. ძალიან გემრიელი გამოდის. კარგი გამახსენდა ეხლა წავალ და ვაშლზე ვცდი აბა როგორი იქნება :privet:
ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

T_A_T

მმმმმმ მნიამ.. კარგად ჟღერს ტატ, რაც შენ დაწერე... შემდეგ გოგრის სეზონზე, ბებოს გამოგზავნილი გოგრით აუცილებლად ვცდი მსგავსს.

ისე კი, ძალიან გავს თითქოს ხარაზოთიც... ახლახანს გავაკეთე.

რაც რამე ჩირი და კურაგა მოგხვდება ხელში, ყველაფერი უნდა გააბლენდერო, ან გაატარო ხორცსაკეპ მანქანაში ქიშმიშთან, ნიგოზთან, თხილთან, ნუშთან (რაც მოგხვდება ხელთ) ერთად და მერე გადაზილო თაფლით....

აი მისწრებაა რა. უგემრიელესია და სავსეა ვიტამინებით. ყველაზე გემრიელი, რა თქმა უნდა, მაცასთან ერთად არის (ებრაულია).

 

 

ბოლოდ მე გავაკეთე ტოლმა! გემრიელად მივირთვით.

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

ეგ გრიპის საწინააღმდეგოცაა... პროფილაქტიკისთვის...)))

T_A_T

ერთი დედაჩემს უნდა ჩავუტარო გოგრაზე. :)

ნუ, მერე როცა არ დამეზარება. :privet:

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

Goddess

უფ მაგი შენ რაც დაწერე მე მეგობრის რუსმა დედამ ამსწავლა ადრე, მერე გეზე მედიცინაში დავწერე და დღემდე მომდის მადლობის წერილები და "ზარები დანიიდან"-როგორ ვუყვარვარ მტელს ოჯახს და მკითხულობენ:irusha:

 

ეგაა იმუნიტეტის ასამაღლებელი და ანტიგრიპოზული პროფილაქტიკა:

ერტნაირი წილი( მე 300 გრ ვაკეტებ)-გატარებული კურაგა+ქიშმიში+ნიგოზი+ ლიმონი კანიანად=გადაურევ თAფლში და დილას სუფრის კოვზით უზმოზე ხევ( სასურველია ეხლა -ვიტამინების ნაკლებობა რომაა) ანუ სიცივეები რომ დაიწყება შემოდგომაზე და მერე გაზაფხულზე------მეც და ის გოგოც ბავშვებს მაგას ვაჭმევტ წელი არ ჩაგვიგდია და როგორც ცრურწმენებისკენ მიდრეკილები იტყვიან: ხტფუ-ხტფუ( სამჯერ ხეზე დაკაკუნება)

:user:

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

wanderer

აი უნდა დაგვეპატენტებინა მე და ირინას:irusha:-რავა გაბაზრებულა!!!( ქლიავი ალბთ კუჭის მოქმედების გასაუმჯობესებლად დაუმატეს:user: )

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

შეუერთდი განხილვას

თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.

Guest
ამ თემაში პასუხის გაცემა

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • შექმენი...