T_A_T Posted March 7, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted March 7, 2010 აი ეხლა გოგრას დავასხი თაფლი დავაყარე ქიშმიში მოვაფრქვიე ნიგოზი და ვიტენები( იმედია ვინემ მაინც გასკტებიტ გულზე) Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
dariala Posted March 7, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted March 7, 2010 მე ვსკდები, აფსუს რად არ მაქვს გოგრა? თან ეგ რეცეპტი არ გამომიყენებია არასოდეს. როგორ აკეთებ აბა დეტალებში დაწერე რაა Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted March 7, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted March 7, 2010 dariala უმარტივესია დასაწერიც არაფერიმოხარშული გოგრას ქერქიდან ჩავფხიკავ ტასში , მიჩოფერებულ ნიგოზს( ან სხვა ტხილეულს) აყრი თაფლში წამოდუღEბულ ქიშმიშს ან შავი ქლიავის დაქუცმაცებულ ჩირს ასხავ და ხეტქ-------მნიამ Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
dariala Posted March 7, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted March 7, 2010 ხო, ერთი შეხედვით მარტივი ჩანს ეხლა ჩავიწერე და გოგრა როცა მექნება მერე დავაგემოვნებ და შედეგებს გაგაცნობ Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted March 7, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted March 7, 2010 darialaსაერტოდ რაა იცი-ეგ "პადლივკა" არის ფლავის:ფლავს რომ მოხარშავ ცალკე ტაფაზე თAფლში შუშავ შავ ქლიავს , კურაგას ქიშმიშს და ნიგოზს და ასხავ ბრინჯზე...მე გოგრაზე ან მოტუსჰულ ვაშლზეც მაგას ვდურტავ ხოლმე Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
irene Posted March 7, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted March 7, 2010 darialaსაერტოდ რაა იცი-ეგ "პადლივკა" არის ფლავის:ფლავს რომ მოხარშავ ცალკე ტაფაზე თAფლში შუშავ შავ ქლიავს , კურაგას ქიშმიშს და ნიგოზს და ასხავ ბრინჯზე...მე გოგრაზე ან მოტუსჰულ ვაშლზეც მაგას ვდურტავ ხოლმე ვაშლზე მაგარია! გოგრა არ მიყვარს და... მომშივდა მგონი მეც.. დაგხოცავთ Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
wanderer Posted March 8, 2010 Author დარეპორტება გაზიარება Posted March 8, 2010 დედაჩემმა იყიდა ორი გოგრა და მთელი ზამთარი ჭამდა, არავის გვიყვარს. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
dariala Posted March 8, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted March 8, 2010 აუ ისე ჩემი დედამთილი აკეთებს ხოლმე მაგარ რაღაცას. მე არ გამისინჯავს არსად აქამდე. კომშს გაჭრის შუაზე, ამოაცლის გულს და ასე პატარა ჯამებივით შედგამს გაზქურაში. როცა კარგად დაიბრაწება, გამოიღებს, გააციებს ხოლმე და მერე შიგნით დებს ჩვეულებრივ მოხარშულ ტორტის კრემს. ძალიან გემრიელი გამოდის. კარგი გამახსენდა ეხლა წავალ და ვაშლზე ვცდი აბა როგორი იქნება Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
wanderer Posted March 8, 2010 Author დარეპორტება გაზიარება Posted March 8, 2010 ვაა, თქვენ მაგარ რაღაცეებს აძრობთ ისე.. გურმანი ხარ? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
dariala Posted March 8, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted March 8, 2010 მე მეკითხებიიი (იმერულ კილოზე ) Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Goddess Posted March 8, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted March 8, 2010 T_A_T მმმმმმ მნიამ.. კარგად ჟღერს ტატ, რაც შენ დაწერე... შემდეგ გოგრის სეზონზე, ბებოს გამოგზავნილი გოგრით აუცილებლად ვცდი მსგავსს.ისე კი, ძალიან გავს თითქოს ხარაზოთიც... ახლახანს გავაკეთე.რაც რამე ჩირი და კურაგა მოგხვდება ხელში, ყველაფერი უნდა გააბლენდერო, ან გაატარო ხორცსაკეპ მანქანაში ქიშმიშთან, ნიგოზთან, თხილთან, ნუშთან (რაც მოგხვდება ხელთ) ერთად და მერე გადაზილო თაფლით....აი მისწრებაა რა. უგემრიელესია და სავსეა ვიტამინებით. ყველაზე გემრიელი, რა თქმა უნდა, მაცასთან ერთად არის (ებრაულია). ბოლოდ მე გავაკეთე ტოლმა! გემრიელად მივირთვით. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
wanderer Posted March 8, 2010 Author დარეპორტება გაზიარება Posted March 8, 2010 ეგ გრიპის საწინააღმდეგოცაა... პროფილაქტიკისთვის...)))T_A_T ერთი დედაჩემს უნდა ჩავუტარო გოგრაზე. ნუ, მერე როცა არ დამეზარება. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted March 9, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted March 9, 2010 Goddess უფ მაგი შენ რაც დაწერე მე მეგობრის რუსმა დედამ ამსწავლა ადრე, მერე გეზე მედიცინაში დავწერე და დღემდე მომდის მადლობის წერილები და "ზარები დანიიდან"-როგორ ვუყვარვარ მტელს ოჯახს და მკითხულობენ:irusha: ეგაა იმუნიტეტის ასამაღლებელი და ანტიგრიპოზული პროფილაქტიკა:ერტნაირი წილი( მე 300 გრ ვაკეტებ)-გატარებული კურაგა+ქიშმიში+ნიგოზი+ ლიმონი კანიანად=გადაურევ თAფლში და დილას სუფრის კოვზით უზმოზე ხევ( სასურველია ეხლა -ვიტამინების ნაკლებობა რომაა) ანუ სიცივეები რომ დაიწყება შემოდგომაზე და მერე გაზაფხულზე------მეც და ის გოგოც ბავშვებს მაგას ვაჭმევტ წელი არ ჩაგვიგდია და როგორც ცრურწმენებისკენ მიდრეკილები იტყვიან: ხტფუ-ხტფუ( სამჯერ ხეზე დაკაკუნება) Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
wanderer Posted March 9, 2010 Author დარეპორტება გაზიარება Posted March 9, 2010 (edited) vizualuri effeqti.)) Edited March 9, 2010 by wanderer Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted March 9, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted March 9, 2010 wanderer აი უნდა დაგვეპატენტებინა მე და ირინას:irusha:-რავა გაბაზრებულა!!!( ქლიავი ალბთ კუჭის მოქმედების გასაუმჯობესებლად დაუმატეს ) Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Recommended Posts
შეუერთდი განხილვას
თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.