T_A_T Posted February 8, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 8, 2010 არსებობს არა დიეტები არამედ სწორი( ჯანსაღი) კვების ტეხნოლოგიები...არ ვიცი ქართულად როგორაა- რაზდელნოე პიტანიე...რაა როგორაა რატომაა -ამაზე და სხვა ვარიანტებიც თუა როგორ ვიკვებოთ დაწერეთ. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
McLaren Posted February 8, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 8, 2010 ერთადერთი ის ვიცი, რომ 6-ის მერე ჭამა არაა მიზანშეწონილი. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Saturn Posted February 8, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 8, 2010 არ ვიცი ქართულად როგორაა- რაზდელნოე პიტანიედანაწევრებული კვება? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
SHARI Posted February 9, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 9, 2010 მე ძილი იმდენად არეული მაქვს , რომ არ გამომდის 6-ის მერე არ ჭამა.. ხანდახან ხდება , რომ 4-ზე დავიძინებ და მეღვიძება 9-ზე.. მერე თავისთავად მშივდება.. და ვჭამ სხვა რა გზაა აბა. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted February 10, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 10, 2010 არსებობს არა დიეტები არამედ სწორი( ჯანსაღი) კვების ტეხნოლოგიები...არ ვიცი ქართულად როგორაა- რაზდელნოე პიტანიე...რაა როგორაა რატომაა -ამაზე და სხვა ვარიანტებიც თუა როგორ ვიკვებოთ დაწერეთ.ყველაზე ჯანსაღი კვება რეგიონალური და სეზონური საკვების მიღება, ეს ეხება ბოსტნეულს და ხილეულს. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted February 11, 2010 Author დარეპორტება გაზიარება Posted February 11, 2010 მაგრად ვკაიფობ რა -რუსული ფორუმები წალექილია და ჰოტ-ტემაა ჯანსაღ კევბაზე...აქ კი გარტყმაში არ ვართ არცერტი რაზეა ბაასი( Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted February 11, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 11, 2010 მაგრად ვკაიფობ რა -რუსული ფორუმები წალექილია და ჰოტ-ტემაა ჯანსაღ კევბაზე...აქ კი გარტყმაში არ ვართ არცერტი რაზეა ბაასი002.gif(მიზეზი მარტივია,ცჩემო ატ, რუსები კარტოფილით და სოსისებიტ იკვებებიან დიდიწილად. ჯანსარი კვება არის როცა ფხალეულს, ლობიოს მიირთმევ, ცვენთან ზოგიერთებს გადამეტებული ცხიმიანი უყვარს რაც ძალიან ცუდია.ასევე საცივის ერთერთი ვერსია აღმოვაჩინე ჯანსაღ-კვების რეცეპტების წიგნსიც. ცუდია რომ სალათების კულტურა არ გვაქვს საქართველოში,მარტი დაჯრილ კიტრს და პამიდორს ვუძახით სალათს არდა ბევრი საინტერესო სალათები გვხვდება, მოგვიენბით ფოტოებსაც დავდებ. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Anima Libera Posted February 11, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 11, 2010 მიზეზი მარტივია,ცჩემო ატ, რუსები კარტოფილით და სოსისებიტ იკვებებიან დიდიწილად. ჯანსარი კვება არის როცა ფხალეულს, ლობიოს მიირთმევ, ცვენთან ზოგიერთებს გადამეტებული ცხიმიანი უყვარს რაც ძალიან ცუდია.ასევე საცივის ერთერთი ვერსია აღმოვაჩინე ჯანსაღ-კვების რეცეპტების წიგნსიც. ცუდია რომ სალათების კულტურა არ გვაქვს საქართველოში,მარტი დაჯრილ კიტრს და პამიდორს ვუძახით სალათს არდა ბევრი საინტერესო სალათები გვხვდება, მოგვიენბით ფოტოებსაც დავდებ. არადა სოსისზე საზიზღარი საჭმელი უ არსებობს ნეტავ... ქართველებს ძალიან გვიყვარს ზედმეტად ცხიმიანი და + მარილიანი სალათებზე მართალი ხარ, კიდო გაროხის სალათა გვიყვარს Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted February 11, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 11, 2010 გაროხის სალათაცერცვის( ან ბარდოს) ქართველებს ძალიან გვიყვარს ზედმეტად ცხიმიანი და + მარილიანიეგ ყველგან მასეა(ალბათ იაპონის გამოკლებით) Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted February 11, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 11, 2010 T_A_T სხვა თემაში ტვბილეულზე მკითხე, მეც ძალიან მიყვარდა და დავიწყე შავ შოკოლადზე გადასვლა,70-75 % არის ეხლა ჩემთვის იდელური ტკბილეული , სხვა შოკოლადის წამა ეხლა ძალიან მიჭირის, აღარ მსიამოვნებს. შენც ეგრე სცადე, თუ მოიპოვება ჩვეთან ეგეთი შოკოლადები.თან შავი გაცილებით სასრგებლოა Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Anima Libera Posted February 11, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 11, 2010 ცერცვის( ან ბარდოს)ეგ ყველგან მასეა(ალბათ იაპონის გამოკლებით) მუხუდო არა, არაა მასე, არ ჭამენ ეპანელები ყყოველ შემთხვევაში მაგდენ ცხიმს და მარილს... T_A_T სხვა თემაში ტვბილეულზე მკითხე, მეც ძალიან მიყვარდა და დავიწყე შავ შოკოლადზე გადასვლა,70-75 % არის ეხლა ჩემთვის იდელური ტკბილეული , სხვა შოკოლადის წამა ეხლა ძალიან მიჭირის, აღარ მსიამოვნებს. შენც ეგრე სცადე, თუ მოიპოვება ჩვეთან ეგეთი შოკოლადები.თან შავი გაცილებით სასრგებლოარაღა ყავა დაგილევია და რაღა შავი შოკოლადი, არ მიყვარს... მე ისევ ქართულ კიბოს კისერზე მეკეტება ირისზე... პლიტკები არ მიყვარს.... Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted February 11, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 11, 2010 რაღა ყავა დაგილევია და რაღა შავი შოკოლადი, არ მიყვარს...მეც მასე მეგონა მაგრამ ნელნელა რომ მიეჩვევი, 45, შემდეგ 55, 60 და მერე 70-75% :maladec: არა, არაა მასე, არ ჭამენ ეპანელები ყყოველ შემთხვევაში მაგდენ ცხიმს და მარილს...სადაც თბილა იქ ზოგადად ნაკლებ ცხიმიანს ჭამენ მუხუდო 00.gifაბა ცერცვი როგორა რუსულად? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Anima Libera Posted February 11, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 11, 2010 მეც მასე მეგონა მაგრამ ნელნელა რომ მიეჩვევი, 45, შემდეგ 55, 60 და მერე 70-75% :maladec: სადაც თბილა იქ ზოგადად ნაკლებ ცხიმიანს ჭამენ აბა ცერცვი როგორა რუსულად? შოკოლადს ვცდი ერთი, ვნახავ http://s006.radikal.ru/i215/1002/fb/56591bc2d783.jpghttp://s006.radikal.ru/i213/1002/c0/42e5478e82fe.jpgბილბაო 2 გრადუსით ჩრდილოეთითაა ცერცვი არ ვიცი Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted February 11, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 11, 2010 ბილბაო 2 გრადუსით ჩრდილოეთითაა 00.gifსამაგიეროდ ოკეანე არტყამს და გაცილებით თბილა მანდ ვიდერე ჩვენთან Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
McLaren Posted February 11, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 11, 2010 ჭანო მაგრამ ნელნელა რომ მიეჩვევი, 45, შემდეგ 55, 60 და მერე 70-75%ეგ პროცენტი როგორ უნდა გამოვთვალო? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Recommended Posts
შეუერთდი განხილვას
თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.