maka Posted December 7, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 7, 2009 (edited) ერთი კილო ვაშლი, 3 კვერცხი, ერთი ჭიქა შაქარი, ერთი ჭიქა ფქვილი და ვანილი, სულ ესაა.ვაშლს დავჭრით,და ცომს მოვასმახმთ ვაშლს.ვაცხობთ ნახევარი საათი. Edited February 5, 2010 by T_A_T Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
dariala Posted December 27, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 27, 2009 აბა ვის უყვარს ტორტებიიი?მეეეეეეეეეეეეეეეეეე!მეეეეეეეეეეეეეეეეე!მეეეეეეეეეეეეეეე!პ.ს. მე რა თხა ხარ? დღეს გავაკეთე მაგალითად ტორტი ფორთოხლისა. ძალიან გთხოვთ გოგონებოო ნუ დაიზარებთ და თქვენს მიერ დამზადებულ შედევრებს გადაუღეთ ფოტოები და რეცეპტებითურთ დადეთ აქ ეხლა კი წარმოგიდგენთ ჩემს ფორთოხლის ტორტს :bis: :eat: :mshia: :drumer: :buchti: ფორთოხლის ტორტი 1)კარგად გათალეთ 8 ცალი ფორთოხალი, დაჭერით სასურველი ზომის ნაჭრებად და დააყარეთ 1,5 ჭიქა შაქარი.უმჯობესია თუ ამას ტორტის გაკეთების წინა დღეს გააკეთებთ. 2) გააკეთეთ ტორტის ბისკვიტი ჩვეულებრივი წესით 15 კვერცხის, 15 ს.კ. შაქრის, 13 ს.კ. ფქვილისა და ვანილისაგან. 3) მომზადებული მასა ჩაასხით ქაღალდჩაფენილ და შემდეგ მარგარინ წასმულ ყალიბში და შედგით გაზქურაში საშუალოზე დაბალ ტემპერატურაზე. 4) გამოცხობას უნდა დაახლოებით 2,5 საათი. როცა მზად იქნება გამოიღეთ და გააციეთ. 5) მოამზადეთ კრემი შემდეგნაირად: 2 კვერცხის გული + ერთი კვერცხი მთლიანად + 1 ჭიქაზე ოდნავ მეტი შაქარი+3 ს.კ. ფქვილი+1 ს.კ. კარტოფილის ფქვილი+0.700 ლიტრი ცხელი რძე. ამ ყველაფრისაგან მოვამზადოთ ფაფა. რომელსაც როცა შენელთბილდება შევურევთ 300 გრამ დარბილებულ, ათქვეფილ კარაქს. 6) გაჭერით შუაზე ბისკვიტი და დანამეთ წინა დღეს დაჭრილი ფორთოხლისა და შაქრისაგან გამოყოფილი წვენით, რომელსაც დამატებული ექნება კონიაკი გემოვნების მიხედვით.7) ეხლა ვაწყობთ როგორ: ჯერ ბიკსვიტის პირველ ფენაზე დავაწყოთ დაშაქრული ფორთოხალი, შემდეგ წავუსვათ კრემი, შემდეგ ისევ ფორთოხალი და დავაფაროთ ბისკვიტის მეორე ნაწილი. ზემოდან მოვრთოთ კრემის დარჩენილი რაოდენობით და ფორთოხლებით. http://s15.radikal.ru/i188/0912/c4/8f380415f16e.jpghttp://i013.radikal.ru/0912/04/cc8d7650fa5a.jpg Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Anima Libera Posted December 27, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 27, 2009 ყველანაირი ტკბილეული მიყვარს ტორტის გარდა. პრინციპში ეგეც მიყვარს, მაგრამ ყველაზე ნნაკლებად. იდეალიიიიიჩიტის რძეეეეეეკექსიიიიი Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted December 27, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 27, 2009 ჩემი საყვარელი "ტკბილეული"ვაშლი უნდა ამოაჭრა გული და შიგ გატარებული თხილი ან ნიგოზი შაქრით ან/და ციმტით(არ ვიცი ქართულად რა ქვია), თაფლით.და ღუმელში გამოაცხო. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
MR:RAZIEL Posted December 27, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 27, 2009 ტორტი მეც მიყვარსგანსაკუთრებით მარწყვის ნამცხვრებიდან სიგარეტს რო ეძახიან ის მიყვარს და ნაპოლეონ ზევიდან დაფხვნილი მაგრამ ყველაფერს მაინც გუშონი მირჩევნია Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Mrs.Brigante Posted December 28, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 28, 2009 ტორტები არ მიყვარს ეთადერთი იმ შემთხვევაში მივირთმევ თუ შოკოლადის და ყავის იქნება ძალიან გემრიელია. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Nefertiti Posted January 13, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 13, 2010 ეს ჩემი ერთერთი ''შედევრია'' :gavtsitldi: http://s002.radikal.ru/i199/1001/ed/7cffea765460.jpg Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Siknadmo Posted January 13, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 13, 2010 ტკბილეული მავნებელია ნუ ჭამთ Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
მალინა Posted January 14, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 14, 2010 eeeeeeee mshia ukve ! Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
dariala Posted January 15, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 15, 2010 Nefertiti ყოჩააღ ძალიან ლამაზია გუშინ გავაკეთე კომშის, ბანანისა და კივის ნამცხვარიაი რეცეპტიც:სანამ დაიწყებთ ცომის მომზადებას ჯერ დაჭერით სასურველი ზომის ნაჭრებად ნებისმიერი ხილი. ამ შემთხვევაში მე გამოვიყენე ბანანი, კივი და კომში. ისე რჩევისათვის გეტყვით. რომ ძალიან გემრიელი გამოდის ტკბილი და მჟავე გემოს ხილის ერთად გამოყენებისას. ეხლა ცომი: 5 კვერცხის გულის, 1,5 ჭ. შაქრის, სოდა/ძმრის, 500 მლ. მაწვნის, ფქვილისა და ვანილისაგან გავაკეთოთ დასასხმელი ცომი. ფქვილი უნდა იმდენი რომ გამოვიდეს არაჟნის სისქის. მიღებული ცომი ჩავასხათ ცხიმწასმულ და ფქვილმოყრილ ყალიბში და შევდგათ ქურაში საშუალო ტემპერატურაზე. სანამ გამოცხვება 5 კვერცხის ცილისა და 2 ჭ. შაქრის ფხვნილისაგან გავაკეთოთ მაგარი ბეზე. შევამოწმოთ ქურაში შედგმული ცომი, ძირი უნდა გამოცხვეს, მაგრამ ზედაპირი ჯერ კიდევ სველი როცა იქნება გამოიღეთ და წინასწარ დაჭრილი ხილი თანაბრად მოალაგეთ ზედ. მერე კი გადაუსვით მომზადებული მაგარი ბეზე და შედგით ისევ ღუმელში. დაახლოებით ხუთ-ათ წუთში ბეზე შეყავისფერდება. გამორთეთ ქურა და დატოვეთ შიგნით ნამცხვარი გასაციებლად. ქურის კარი არ გამოაღოთ. ბოლო მიიღებთ დაახლოებით ასეთ რაღაცას. მერწმუნეთ გემრიელია http://i038.radikal.ru/1001/27/aac482192766.jpgრეცეპტისათვის დიდი მადლობა რთულს მეზობელი ფორუმიდან მე ცოტა ჩემი ვარიაციებით გავაკეთე, მაგრამ პრინციპი მისია Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
maliari Posted January 16, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 16, 2010 ამას ალუბლით მიკეტებდა დედაჩემი ბალღობისას და შემიყვარეს ეძახდა Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Private Nodari Posted January 17, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 17, 2010 ხილის ტორტები მიყვარს დანამული, სველი.აუუჰ.... Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
dariala Posted January 17, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 17, 2010 გააკეთე ნოდარ ფელამუში? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Private Nodari Posted January 17, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 17, 2010 dariala კი, გავაკეთე.გემრიელი გამომივიდა, ოღონდ სქელი და მიჩეხილ-მოჩეხილი. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
fashisti Posted February 3, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 3, 2010 აბა დაწერეთ კრემის რაცეფტები, ვინ როგორ და რანაირ კრემს აკეთებთ? დედაჩემმა დღეს უნდა გამიკეთოს კაკაოს კრემი ფქვილით რძით კვერცხით კარაქით და კაკაოთი, რამე უკეთესი იდეა ხომ არ გაქვთ ვინმეს? პ.ს. რა გემრიელია მერე ბანანის ჩაჭრა და ნაყინთან არევა უფ... http://s004.radikal.ru/i205/1002/2c/26f2241a7407.jpg Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Recommended Posts
შეუერთდი განხილვას
თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.