T_A_T Posted April 12, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted April 12, 2010 აი სად ვიპოვე კიდე ბაძიანი-დღეს დილასhttp://s43.radikal.ru/i099/1004/9a/e7970de5f2c2.jpg გემოში ვერაფერი შევატყვე-მთელი ფილა სინჯვაში შემომეჭამა Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
maka Posted April 12, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted April 12, 2010 მთელი ფილა სინჯვაში შემომეჭამასხვაში რა იპოვე რო , მანდ გენახა? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
kisa Posted April 25, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted April 25, 2010 T_A_Tბადიანი ქვია მაგასრუსულად ქვია - анисанисовая водка - ვიცი ( ჩემთვის საზიზღარი გემო აქ) ფრანგებს უყვართ, აპერიტივად ხმარობენ ამ სასმელს.ბავშმა ჩმომიტანა ეს "ბადიანი" - რაში ვიხმარო არ ვიცი, დევს და ყარს თავისთვის Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
kisa Posted April 25, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted April 25, 2010 აი ეს ვიპოვეПрименение:Анис, anise. Специи и пряности В кулинарии используют молотые плоды, которые обладают освежающим, пряным ароматом и сладковатым вкусом. Чаще всего анис добавляют в пироги, печенье, пряники, оладья, кексы, применяют для приготовления блюд из молока (молочные и фруктовые супы), овсяную кашу, сладкие блюда из риса, пудинги, фруктовые салаты, кремы и торты. Своеобразный вкус придает овощам - свекле, краснокочанной капусте, огурцам и моркови -, а также фруктовым компотам, в особенности из яблок, слив и груш. Анис придает рыбе ясно выраженный пряный аромат и улучшает ее вкус; благодаря сильным антиокислительным свойствам препятствует "ржавлению". Употребляют анис при приготовлении сырной закваски, солении огурцов, а также для ароматизации напитков, хлебобулочных и кондитерских изделий. В кулинарии в основном используют семена, чаще в молотом виде. Многие национальные кухни используют анис при квашении капусты. Гармонично сочетается аромат пряности с запахом и вкусом яблок. Эту особенность использовали на Руси, приправляя анисом моченые яблоки. За рубежом молотые семена добавляют в тесто, овощные и крупяные блюда.http://ukrspice.kiev.ua/special/anise.html Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
უცხო_პლანეტელი Posted June 3, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted June 3, 2010 ჯანჯაფილი, იგივე კოჭა, ერთ–ერთი სუნელია (რუსულად Имбирь, ინგლისურად Ginger), იგი წარმოადგენს მცენარე Zingiber officinale–ის გამხმარ ფესვს . http://www.hemroidharry.com/images/ginger.jpg Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted June 4, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted June 4, 2010 უცხო_პლანეტელიჯანჯაფილი მგონი მარტო ცხობაში გამოიყენება ხომ?არ გამიგია ხორცთან Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
უცხო_პლანეტელი Posted June 4, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted June 4, 2010 არ გამიგია ხორცთან მე გამიგია და მიჭამიაც კიდევ ინგა ქვია გერმანულ-ინგლისრუს სივრცეში.მწარე და ამასთან ძალიან არომატიულია, კოქტეილებიდან დაწყებული ხორცეულის ჩათვლით ყველგან გამოიყენება.ეხლახანს გავაკეთე ქათმის ხორცისგან ინდური კერძი, საცივს საკმაოდ ჩამოგავდა Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted June 4, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted June 4, 2010 კოწახური სუნელად ითვლება? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
უცხო_პლანეტელი Posted June 4, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted June 4, 2010 კოწახური სუნელად ითვლება? სუნელად არა, ინგრედიენტად კი (კენკრად(თუ არ ვცდები) ) Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted June 6, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted June 6, 2010 უცხო_პლანეტელიმოდი მაშინ უკლებლივ ყველა სუნელი ჩამოვწეროტ!ერტხელ და სამუდამოდმერე დავუყვეთ და მივაწეროთ კომენტარები Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
უცხო_პლანეტელი Posted June 6, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted June 6, 2010 მოდი მაშინ უკლებლივ ყველა სუნელი ჩამოვწეროტ!ერტხელ და სამუდამოდმერე დავუყვეთ და მივაწეროთ კომენტარები ეს ისე 500-მდე ავა ბაჰარი, დუშისტი (Pimenta officinalis (ბარში გავრცელებული), Pimenta officinalis მთაში)-Ямайский перец, Пимента двудомная, Перец душистый, Перец гвоздичный -Allspice, Jamaica pepper, Myrtle pepper, Pimento, Newspice http://www.uni-graz.at/~katzer/pictures/pime_01.jpghttp://www.uni-graz.at/~katzer/pictures/pime_04.jpg Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
უცხო_პლანეტელი Posted June 6, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted June 6, 2010 ბადიანი(Fructus Anisi stellati)- Star anise, Indian anise, Chinese anise, Badian anise -Бадьян, Звездчатый анис ------ Herba Alii ursini-Дикий чеснок, Лук медвежий, Чеснок медвежий; Черемша-Bear’s garlic, Ramson, Wild garlic http://www.uni-graz.at/~katzer/pictures/alli_06.jpghttp://www.uni-graz.at/~katzer/pictures/alli_40.jpg წიწაკა, წითელი წიწაკა ------მამულა(Herba Artemisiae) - Чернобыльник, Полынь обыкновенная-Mugwort http://www.uni-graz.at/~katzer/pictures/arte_03.jpghttp://www.uni-graz.at/~katzer/pictures/arte_20.jpg Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted June 7, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted June 7, 2010 წიწაკები არ გვინდა-ცხადია ყველა სპეციაა და სხვადასხვა რეგიონში სხვადასხვაა და სახელებიც ოხრადაა( მაგალითAდ ჩილის რომელიღაცა სახეობას ქვია ჩვენთAნ ბულგარული წიწაკა) 1) -ბადიანი2) ვანილი3) მიხაკი4)დარიჩინი5)ზაფრანა აქ გავიჭედე-ზოგი მეუბნება რომ ზაფრანა სხვაა და ყვიტელი ყავვილი სხვა..ზოგი კი ერტიდაიგივეა-ვო Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
უცხო_პლანეტელი Posted June 7, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted June 7, 2010 5)ზაფრანა აქ გავიჭედე-ზოგი მეუბნება რომ ზაფრანა სხვაა და ყვიტელი ყავვილი სხვა..ზოგი კი ერტიდაიგივეა-ვო ზაფრანი სხვა ყოლო ყვითელი ყვავილი სხვა ყვითელი ყვავილი არის ზაფრანის იმიტატი, ანუ იაფი "შემცვლელი".ზარფანი არის ყველაზე ძვირი სანელებელი - 6-9 ევრო გრამი(ხარისხის მიხედვით)http://uciteljska.net/kvizi/HotPot/naravoslovje/znanilci/zafran.jpg http://imghost.indiamart.com/data1/F/F/MY-195551/crocus-250x250.jpg Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted June 7, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted June 7, 2010 უცხო_პლანეტელიაქ სუნეელბს ვყიდულობ ერტიდაიგივე კაცტან სადგურზე( 2005 ში მიმასწავლეს მეზობელფორუმზე)--აფსოლუტურად ყველაფერი აქვს-ხოდა ეგ ყვიტელი ყვავილიც ხომ უდევს დიდი ტომრით,. და ეგ წიტელი ზაფრანა პაწაწულა -გეროინივით პაკეტებიტ..უწერია ინდური ზაფრანაო ერტი ფასი უნდა ვკიტხო და ვიყიდო-მაინტერესებს განსხვავება. კაი და უცხოსუნელი რა პონტია? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Recommended Posts
შეუერთდი განხილვას
თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.