Guest ჭანო Posted January 27, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 27, 2010 T_A_T მარტო კაცი ჭამაშიც ცოდვაო ხომ იცი Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted January 27, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 27, 2010 მარტო რატომ? ორნი უკვე ბანდაა) Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted January 27, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 27, 2010 ორნი უკვე ბანდაა113.gifსამი ჯგრო? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted January 27, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 27, 2010 სამი ჯგრო?ნწუმიტინგი Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
nuaka Posted January 29, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 29, 2010 ძირა ძალიან უხდება ცილოვან და სახამებლით მდიდარ პროდუქტებს:ხორცს, ლობიოს,სოიოს, ბრინჯს, კარტოფილს,მაკარონსაცცხელ ტაფაზე ზეთს რომ დაასხამ ზედ უნდა მიაშუშო ძირა და შავი პილპილი გემოვნებით. იქვე შეურიო ძალიან წვრილად დაჭრილი ხახვი და კარგად მოშუშო დაბალ ცეცხლზე. ეს იქნება ძალიან გემრიელი საკმაზი წინასწარ მოხარშული და გაწურული ფანტია ბრინჯისათვის, რომელსაც ფენა-ფენა მოაყრით.მარილთან შეზავებულს.ასევე კირკაჟი ლობიოსათვის, მაგრამ იქ უკვე ალყად დაჭრილ და მდუღარე გადავლებულ ხახვს ვხმარობთ. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
nuaka Posted January 31, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 31, 2010 რეჰანი. ძალიან მიყვარს. ზაფხულში გაახმეთ და შეინახეთ. კერძებისთვის და სალათებისთვისაც. რეჰანის სალათს შემოგთავაზებთ. უგემრიელესს.ბლომად რეჰანის ფოთლები (ზამთარში ხმელი დაფქვილი) დაჭერით წვრილად.2-3 ც. მაგრად მოხარშული კვერცხი ჩახეხეთ წვრილ სახეხეზე.250გრ. ხაჭო კარგად გაქენით, შეურიეთ 150გრ წვრილად გახეხეილი ყველი.+1 თავი თეთრი ხახვი წვრილად დაჭრილი და საწურზე მდუღარე გადავლებული.შეურიეთ რეჰანიც. აურიეთ წვრილი წკირებით 200გრ. მაიონეზში (კარგი ხარისხის)სუფრაზე მიტანისას შუაგული გააფორმეთ შავი ზეთისხილით.უგემრიელესია. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted January 31, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 31, 2010 ცხელ ტაფაზე ზეთს რომ დაასხამ ზედ უნდა მიაშუშო ძირა და შავი პილპილი გემოვნებით. იქვე შეურიო ძალიან წვრილად დაჭრილი ხახვი და კარგად მოშუშო დაბალ ცეცხლზე. ეს იქნება ძალიან გემრიელი საკმაზი წინასწარ მოხარშული და გაწურული ფანტია ბრინჯისათვისდღეს დილას ეს წავიკითხე. მივყავდი თუ არა გავაკეთე--არ დამევასა: მოკლედ რტაფაზე რომ ხახვს და ნიორს აფხუკუნებ ხომ მაგარი პრიკოლნი სუნი აქვს, ხოდა ეს რომ დავაყარე-კვლიავი-სუნი სხვა მიმარტულებით წავიდა, არომარი დაკარგა, მოვასხი ბოსტნეულის რაგუს და მივიღე .............გუგუ მოკლედ ეს კვლიავი ძირა არაა(?).........ან ხახვს არ უნდა შეურიო პოსლეზე დააყარო არა? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
nuaka Posted January 31, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 31, 2010 დღეს დილას ეს წავიკითხე. მივყავდი თუ არა გავაკეთე--არ დამევასა: მოკლედ რტაფაზე რომ ხახვს და ნიორს აფხუკუნებ ხომ მაგარი პრიკოლნი სუნი აქვს, ხოდა ეს რომ დავაყარე-კვლიავი-სუნი სხვა მიმარტულებით წავიდა, არომარი დაკარგა, მოვასხი ბოსტნეულის რაგუს და მივიღე .............გუგუეტყობა მიაწვიან მაღალი ცეცხლი გქონდა. ხახვს სუნი არ უნდა აუვიდეს მძაფრი როცა დაბალზე და ნაზად შუშავ. პირიქით სასიამოვნო სურნელი აქვს ასეთნაირად მოშუშულ ხახვს. ან დიდხანს გააჩერე ძირა და პილპილი.თანაც ეს რაგუს სოუსი სულაც არაა ბრინჯისაა.ნიორი არ იშუშება საერთოდ.ვწუხვარ რომ ჩემი გამოისობით გაგიფუჭდა საუზმე:S Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted January 31, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 31, 2010 ეტყობა მიაწვინწუ კარგი ხელი მაქვს-ეგეტები არ ვიცივწუხვარ რომ ჩემი გამოისობით გაგიფუჭდა საუზმე:S არ დაიდარდოოოოოო არ დაიდარდო! :kaila: არ გამფუჭებია-ჰარომატი არ მევასათქო Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted March 17, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted March 17, 2010 ეს რაა? და რაში გამოიყენება?როჟაზე მომეწონა და ვიყიდე-გამყიდველმა ბაძიანი ქვიაო(?)http://s005.radikal.ru/i212/1003/fc/393a6a53b251.jpg http://s61.radikal.ru/i172/1003/e4/0b142c676226.jpg Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted March 17, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted March 17, 2010 T_A_T ბადიანი ქვია მაგას Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted March 18, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted March 18, 2010 ჭანოსწორი უტქვამს გამყიდველსდა რაში ვდურტო და რა ფორმით??? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted March 18, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted March 18, 2010 და რაში ვდურტო და რა ფორმით???ჩემთვის ეგ "უცხო" სანელებელია, არასდროს გამომიყენებია, მოგვიანებიტ რომ მოვიცლი გადავხედავ შესაბამის ლიტერატურაში Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted March 18, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted March 18, 2010 T_A_T მოკლედ ეგ არის "ჩინური" სანელებლები ანუ ჩინელები იყენებენ საკმაოდ ხშირად.ისე კი ძირითადად სასმელების ანაც ტკბილეულში იყენებენ.მოგვიანებუთ დავდებ რეცეპტსაც Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted March 19, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted March 19, 2010 ჭანომეც არ მცალია...ისე საინტერესოა იმ ფოთლებში რამე ნარცვლები ხომ არ უნდა იყოს გაკვეხებული-რაღაც ფუტურო "ზვიოზდოჩკაა"... ამხანაგმა მიტხრა თრეველზე იყო-- რაღAც ქვეყანაში ხორცში ჩაშუშესო...... Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Recommended Posts
შეუერთდი განხილვას
თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.