Guest ჭანო Posted February 6, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 6, 2010 ჩემი საფირმო კერძია, კატლეტი კენკრებით(იგივე ჟოლო,ბროწეული, და ა.შ.), ხანდახან ნახევარს ბლენდერსი "ვკეპავ" და ისე ვურევ ფარშში, ხანაც ყველას დაუკეპავად Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted February 6, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 6, 2010 ასევე სალათის "დრესინგის" ანუ საკაზმის დამზადება,მაგრამ რაიმე კონკრეტული რეცეპტი არ მაქვს და ფანტაზას ვაძლევ "ფრენის საშუალებას". ხშირად ვიყენებ: ძმარი და ზეთი(სასურველია ზეითუნის ან სხვა მაღალი ხარისხის და გემოვნების ), მარილი, წიწაკა,პილპილი, მაკიდო ანუ პერტუშკა, რეჰანი(ევროპაში ბაზილიკუმი, არსებობს სხვადსხვა ვარიანტები), ასევე სხვა მწვანილები(როგორც ცოცხალი ასევე გამხმარი სახით), იშვიათად სოხვიამას ემატება ფორთოხლის წვენის და მდოგვის კომბინაცია, შაქარი გემოვნებითანაც ფორტოხლის წვენი და რაიმე კენკროვანის ან ბროწეულის სიროფის კომბინაცია Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
BaSa Posted September 2, 2011 დარეპორტება გაზიარება Posted September 2, 2011 მეგრულ ხაჭაპურს არაფერი ჯობიაა ამაში არავინ შემედავოს :yes: Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Recommended Posts
შეუერთდი განხილვას
თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.