Guest ჭანო Posted December 13, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 13, 2009 აბა ვინ რომელ კერძი გამოგვდის ყველზე კარგად? ან რა კერძი გამოიგონეთ? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
MR:RAZIEL Posted December 13, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 13, 2009 მე მაგალითად კარტოფილი გამომდის განსხვავებულისხვანაირად ვჭრი კარტოფილს და შეწვის დროს სულ ვატრიალებ და ვატრიალებ და სულ სხვანაირი გამოდის თითოეული პატარა და თხელი ნაჭერი კარგათ იწვება და მაგარი გემრიელია ჭარმოიდგინეთ ჩიფსები ოღონდ უფრო ნოყიერი და ცხელი პს: ხმელ პიპმილსაც ვუკეთებხოლმე (ჩემიმეგრელობათავისასშვება) Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Mrs.Brigante Posted December 13, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 13, 2009 ერთადერთი რაც ვიცი და რასაც მართლა ძალიან მაგრად ვაკეთებ (ნუ სანამ ვისწავლე არ ვიტყვი რეები გადამხდა) ხაჭაპურის შეწვაა ოღონდ არა ტაფაზე რომ აკეთებენ. გაზქურას რომ აქვს..აუ რა ქვია დამავიწყდა ნუ მოკლედ მიხვდებით სხვა არაფერი არ ვიცი Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
MR:RAZIEL Posted December 13, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 13, 2009 NERVOSA ფენოვანის გამოსაცხობი როა ის? ანუ ფენოვანს აკეთებ ან აჩმას? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Mrs.Brigante Posted December 13, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 13, 2009 (edited) MR:VEGA არ ვიცი მაგეებს სად აკეთებენ... არც ფენოვანია არც აჩმა რასაც ვაკეთებ Edited December 13, 2009 by NERVOSA Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted December 13, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 13, 2009 არ ვიცი მაგეებს სად აკეთებენ...ღუმელი? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Mrs.Brigante Posted December 13, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 13, 2009 ღუმელი? :jump: ხოოო ეგ არის ეგ. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted December 13, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 13, 2009 049.gif ხოოო ეგ არის ეგ. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted December 13, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 13, 2009 მე ოსტრის ვაკეტებ ტურმე საკაიფოდ( ჯინაზე გავაკეტე და რესტორნის შეფმზარეულს ვაჯობე) ხოდა თუ გინდათ დაგიდებთ რეცეპტს-რახან პროფის მიერაა აღარებული Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted December 13, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 13, 2009 ხოდა თუ გინდათ დაგიდებთ რეცეპტს-რახან პროფის მიერაა აღარებული001.gifალიან კარგს იზამ Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted December 15, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 15, 2009 მოკლედ წვრილად დაჭრილ საქონელს ვხრაკავტ ძალიან დიდი რაოდენობის კარაქში.ცალკე-ვხრაკავტ ხახვს ნიორს და წვრილად დაჭრილ სტაფილოს+ სუნელები, წიტელი წიწაკა( ამდროს უნდა რომ არომარტი გაუჯდეს)-მერე ვასხავტ ან წყალში გახსნილ ტომატ-პასტას ან გატარებულ( დაბლენდერებულ, დაჩოფერებულ) კანგაცლილ პამიდორს. რომ წამოდუღდება ამაში უნდა ხიოთ ის მოხრაკული ხორცი, 5-წთ ატუხტუხეთ და ჩაყარეთ წვრილად დაჭრილი პიკული და ალყა-ალყა ლიმონი( ვისაც უნდა ოთხად გადაჭრილი ლიმონი ხიოს და მერე თეფშზე არ ამოიღოს) 2 წუთი წამოათუხტუხებთ გადმოისხავთ მათლაფაში და დააყრით წვრილად დაკეპილ ოხრახუშს( პეტრუშკა)ვსო! Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
lasha1997 Posted December 16, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 16, 2009 (edited) ჩვენი საფირმო კერძი ცოხალის შეწვა შამფურზე. ჩაქაფულს ვაკეთებდი იმის დედა ვატირე.აქ ვერ ვჩალიჩობ ეგეთ ჩაქაფულს.ისეთი ტარხუნა არ არის და მეორეც, ერთი პატარა შეკვრა ორი დოლარი ღირს. პლასტიკატის პატარა ყუთებით იყიდება. მესამე ბლუდა.შილაა და გავაკეთებ იქითა თვეში აუცილებლად. Edited December 16, 2009 by lasha1997 Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Anima Libera Posted December 16, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 16, 2009 ერბოკვერცხი და ყიყლიყო! აბა შემეჯიბრეთ გინდა გაკეთებაში, გინდა ჭამაში Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
lasha1997 Posted December 16, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 16, 2009 ერბოკვერცხი და ყიყლიყო! ძმაკაცი მყავს ერთი და ის აკეთებს ხოლმე მაგეებს.მეტი არაფერი გამოსდის. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
dariala Posted December 18, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 18, 2009 რადგან მოდერატორობის ერთერთ კანდიდატად წარვადგინე თავი ხომ უნდა დავპოსტო ამ განყოფილებაში : ხოდა აი ბატონო -ჩემი საფირმო კერძების არჩევანი დიდია, მაგრამ ყველაზე მეტად მიყვარს და მეგემრგიელება ჰაერღუმელში შემწვარი ქათამი ბრინჯის სატენით. რეცეპტს ბარემ დავდებ აქვე მოკლედ 1)გავასუფთავებთ ქათამს. გამოვაცლით შიგნეულობას (კუჭი, გულ-ღვიძლი, ფილტვები)2) მოვხარშოთ მხოლოდ შიგნეულობა, დავჭრათ წვრილად.3) მოვხარშოთ ბრინჯი დაახლოებით 1 ჭიქა. როცა კარგად მოიხარშება გადავავლოთ ცივი წყალი. მაგრად გავწუროთ და შევურიოთ ქათმის დაჭრილი და მოხარშული შიგნეულობა, წვრილად დაჭრილი ქინძი და ოხრახუში, 2 თავი ხახვი, ნიორი და შავი წიწაკა (ე.წ. "ჩორნი პერეცი" . 4) გასუფთავებული ქათამი კარგად ამოვტენოთ ამ ბრინჯის მასით და მაგარი ძაფით და ნემსით ამოვკეროთ.5) ღრმა ტაფაზე დავასხათ ცოტა წყალი, იმდენი რომ ძირს კარგად ფარავდეს. დავდოთ ზედ ქათამი (ზურგით დაბლა) და შევდგათ ჰაერღუმელში ან გაზქურაში საშუალოზე დაბალ ცეცხლზე. 6) დრო და დრო გამოვიღოთ ქათამი და ტაფიდან კოვზით ზედ დავასხათო ხოლმე გამოყოფილი წვენი. როცა ზემოდან კარგად დაიბრაწება შევეცადოთ რომ გადავაბრუნოთ ქათამი, რათა ზურგიც დაებრაწოს. როცა ზურგიც დაიბრაწება დამიხვდებით რომ შიგნით ხორცი კარგად ამოშრა გამოიღეთ ჰაერღუმელიდან და გააციეთ.7) როცა გაცივდება, გააცალეთ ძაფი და დიდ, ღრმა თეფშზე გადმოყარეთ ბრინჯი ქათმის "ორგანიზმიდან" 8) თავად ქათამი დაჭერით წესის და მიხედვით დაალაგეთ სასურველი ზომისა და ფორმის თეფშზე ან ლანგარზე. გარნირად გარშემო შემოუყარეთ მომზადებული და გაციებული ბრინჯი. მერწმუნეთ ძალიან გემრიელია. ჩEმებს მოსწონთ ყოველ შემთხვევაშI Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Recommended Posts
შეუერთდი განხილვას
თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.