lasha1997 Posted December 17, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 17, 2009 (edited) რეცეპტების მოყოლებასაც თუ დააეჩვევი უფრო გაგვახარებ არ ვიცი ხინკლის გაკეთება.ჭამა მიყვარს მხოლოდ. Edited December 17, 2009 by lasha1997 Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
FRIDRIX Posted January 24, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 24, 2010 მე მიყვარს ხბოს ხორცისგან დამზადებული მწვადი ღორის ხორცი ძალიან მძიმეა მწვადის ჩემეული რეცეპტი: ხბოს ხორცს (უძვლოს) ვრეცხავთ კარგათ ცივ გამდინარე წყალში შემდეგ მოზრდილ ჯამში ვყრით შავ პიმპილს მრგვლად დაჭრილ ხახვს და ნიორ წყალს ვასხავთ ვალაგებთ ხორცის ნაჭრებს შემდეგ ისევ ვიმეორებთ იგივე მოქმედებას და ისევ ვალაგებვთ ხორცის ნაჭრებს ანუ ფენა ფენა კეთდება როცა ჯამი გაივსება ვაჩერებთ დაახლოებით 1-საათი რომ ხორცმა შეიწოვოს ნიორწყალი შემდეგ ვამზადებთ კეცებს ნახშირზე ან ნაკვერჩხალზე ცალკე ვამზადებთ ბროწეულის წვენს კეცზე განთავსებულ ხორცის ნაჭრებს ვუმატებთ ცოტა ნიორწყალს და თეთრ ნახევრად ტკბილ ღვინოს როცა ამოშრება ვიმეორებთ მოქმედებას ხორცი როცა გადავა შეწვის პროცესში ვამზადებთ მაიონეზს და გახეხილ ყველს ცალკე ჯამში ამ ჯამში ვამატებთ დიდად დაჭრილ მწვანე ხახვს და ქინძს ვურევთ ისე რომ მაიონეზი სრულად გაითქვიფოს ხორცის ნაჭრები უნდა იყოს საშუალოზე ოდნავ დიდები კერძის განთავსება და მორთვა: ნახევრად ღრმა საინე ვასხვავთ ბროწეულის წვენს შემდეგ ვდებთ ხორცის ნაჭერს და გვერძე ვუდებთ 4-სადილის კოვზ მაიონეზიან სალათას მწვანე ხახვი გახეხილი ყველი Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Nin... Posted January 24, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 24, 2010 (edited) პრინციპით: "შაშლიკ ნე ტერპიტ რუკ ჟენშინ"-ო. მწვადს ყოველთვის მამაჩემი, ბიძები წვავენ არასოდეს არ შემიწვავს ხინკალი კი, მაგრად ვიცი მაგრამ მწვადი არა :XFRIDRIX ძალიან გემრიელად გამოიყურება რეცეპტიც კი ხბოს მწვადი არ მიყვარდა, იმიტომ რომ უფრო მშრალია, ამ რეცეპტით აშკარად არ იქნება მშრალი Edited January 24, 2010 by Nin... Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
FRIDRIX Posted January 24, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 24, 2010 პრინციპით: "შაშლიკ ნე ტერპიტ რუკ ჟენშინ"-ო. მწვადს ყოველთვის მამაჩემი, ბიძები წვავენ არასოდეს არ შემიწვავს ხინკალი კი, მაგრად ვიცი მაგრამ მწვადი არა :XFRIDRIX ძალიან გემრიელად გამოიყურება რეცეპტიც კი ხბოს მწვადი არ მიყვარდა, იმიტომ რომ უფრო მშრალია, ამ რეცეპტით აშკარად არ იქნება მშრალი რათქმა უნდა და ყოველთვის უნდა იყოს იმპროვიზაცია და არ შეიძლება კერძი ცვლილებების გარეშე ყოველთვის უდნა განვითარდეს უკეთესობიკენ და ექსპერიმენტები განუწყვეტელი ექსპერიმენტები ეგ რეცეპტი თავიდან ბოლომდე ჩემი შექმნილია Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Anima Libera Posted January 31, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 31, 2010 მწვადი, აბა ვინ როგორ ამზადებთ____________________________ რავი, მე ძირითადად ხორცს ვწვავ ხოლმე Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
dariala Posted April 9, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted April 9, 2010 დღეს გავაკეთე აი ეს - პუტკუნა უზერების გულის გასახეთქად http://s08.radikal.ru/i181/1004/7e/2b860ae759db.jpg Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
აზრი Posted July 29, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted July 29, 2010 ზედმეტი კომენტარების გარეშე 1 რაუნდი http://s44.radikal.ru/i104/0912/6b/a6c3fb177f4f.jpg 2 რაუნდი http://s46.radikal.ru/i111/0912/6f/c7038d244aab.jpg 3 რაუნდი http://s45.radikal.ru/i110/0912/51/22409736aaa1.jpg 4 რაუნდი http://s15.radikal.ru/i189/0912/7f/b25e7a73922d.jpg MR:RAZIEL რამხელა ნერწყვები ჩამაყლაპინე რომ იცოდე. ხინკლის გულს და ცომის მორთვას, მაგრად ვაკეთებ, მარა, ცომის მოზელა ვერ დავამუღამე ვერაფრით რაა. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Recommended Posts
შეუერთდი განხილვას
თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.