Jump to content
Planeta.Ge

ხორცისგან მომზადებული კერძები


Recommended Posts

რეცეპტების მოყოლებასაც თუ დააეჩვევი უფრო გაგვახარებ

 

 

არ ვიცი ხინკლის გაკეთება.ჭამა მიყვარს მხოლოდ.:))

Edited by lasha1997
ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

  • 1 month later...
  • Replies 36
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

მე მიყვარს ხბოს ხორცისგან დამზადებული მწვადი ღორის ხორცი ძალიან მძიმეა

 

 

მწვადის ჩემეული რეცეპტი:

 

 

ხბოს ხორცს (უძვლოს) ვრეცხავთ კარგათ ცივ გამდინარე წყალში

 

 

 

შემდეგ მოზრდილ ჯამში ვყრით შავ პიმპილს მრგვლად დაჭრილ ხახვს და ნიორ წყალს ვასხავთ ვალაგებთ ხორცის ნაჭრებს

 

შემდეგ ისევ ვიმეორებთ იგივე მოქმედებას და ისევ ვალაგებვთ ხორცის ნაჭრებს ანუ ფენა ფენა კეთდება

 

როცა ჯამი გაივსება ვაჩერებთ დაახლოებით 1-საათი

 

რომ ხორცმა შეიწოვოს ნიორწყალი

 

 

შემდეგ ვამზადებთ კეცებს ნახშირზე ან ნაკვერჩხალზე

 

ცალკე ვამზადებთ ბროწეულის წვენს

 

 

კეცზე განთავსებულ ხორცის ნაჭრებს ვუმატებთ ცოტა ნიორწყალს და თეთრ ნახევრად ტკბილ ღვინოს როცა ამოშრება ვიმეორებთ მოქმედებას

 

ხორცი როცა გადავა შეწვის პროცესში ვამზადებთ მაიონეზს და გახეხილ ყველს ცალკე ჯამში

 

 

ამ ჯამში ვამატებთ დიდად დაჭრილ მწვანე ხახვს და ქინძს ვურევთ ისე რომ მაიონეზი სრულად გაითქვიფოს

 

ხორცის ნაჭრები უნდა იყოს საშუალოზე ოდნავ დიდები

 

კერძის განთავსება და მორთვა:

 

ნახევრად ღრმა საინე ვასხვავთ ბროწეულის წვენს შემდეგ ვდებთ ხორცის ნაჭერს და გვერძე ვუდებთ 4-სადილის კოვზ მაიონეზიან სალათას მწვანე ხახვი გახეხილი ყველი

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

პრინციპით: "შაშლიკ ნე ტერპიტ რუკ ჟენშინ"-ო. მწვადს ყოველთვის მამაჩემი, ბიძები წვავენ :D

 

არასოდეს არ შემიწვავს :( ხინკალი კი, მაგრად ვიცი მაგრამ მწვადი არა :X

FRIDRIX

ძალიან გემრიელად გამოიყურება რეცეპტიც კი :D

ხბოს მწვადი არ მიყვარდა, იმიტომ რომ უფრო მშრალია, ამ რეცეპტით აშკარად არ იქნება მშრალი :))

Edited by Nin...
ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

პრინციპით: "შაშლიკ ნე ტერპიტ რუკ ჟენშინ"-ო. მწვადს ყოველთვის მამაჩემი, ბიძები წვავენ :D

 

არასოდეს არ შემიწვავს :( ხინკალი კი, მაგრად ვიცი მაგრამ მწვადი არა :X

FRIDRIX

ძალიან გემრიელად გამოიყურება რეცეპტიც კი :D

ხბოს მწვადი არ მიყვარდა, იმიტომ რომ უფრო მშრალია, ამ რეცეპტით აშკარად არ იქნება მშრალი :))

 

 

რათქმა უნდა და ყოველთვის უნდა იყოს იმპროვიზაცია და არ შეიძლება კერძი ცვლილებების გარეშე

 

ყოველთვის უდნა განვითარდეს უკეთესობიკენ და

 

ექსპერიმენტები განუწყვეტელი ექსპერიმენტები

 

 

 

ეგ რეცეპტი თავიდან ბოლომდე ჩემი შექმნილია

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

მწვადი, აბა ვინ როგორ ამზადებთ

____________________________

 

რავი, მე ძირითადად ხორცს ვწვავ ხოლმე :(

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

  • 2 months later...
  • 3 months later...

ზედმეტი კომენტარების გარეშე

 

 

1 რაუნდი

 

http://s44.radikal.ru/i104/0912/6b/a6c3fb177f4f.jpg

 

 

2 რაუნდი

 

http://s46.radikal.ru/i111/0912/6f/c7038d244aab.jpg

 

3 რაუნდი

 

http://s45.radikal.ru/i110/0912/51/22409736aaa1.jpg

 

4 რაუნდი

 

http://s15.radikal.ru/i189/0912/7f/b25e7a73922d.jpg

MR:RAZIEL

 

რამხელა ნერწყვები ჩამაყლაპინე რომ იცოდე. :D

 

ხინკლის გულს და ცომის მორთვას, მაგრად ვაკეთებ, მარა, ცომის მოზელა ვერ დავამუღამე ვერაფრით რაა. :)

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

შეუერთდი განხილვას

თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.

Guest
ამ თემაში პასუხის გაცემა

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • შექმენი...