Guest ჭანო Posted December 4, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 4, 2009 მაინტერესებს ვინ როგორ ამზადებთ მწვადს?და რომელ ხორც ისრჩევთ? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
SHARI Posted December 4, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 4, 2009 მივდივარ ფალიაშვილის და არაყიშვილის კუთხეში ყოველთვის ახალი ხორცი აქვთ.. ვყიდულობ 2 კილოს მერე ეზოში გავახურებ მაყალს ჩამოვაცმევ მწვადს ვატრიალებ ვატრიალებ ვატრიალებ და შევჭამ Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
lasha1997 Posted December 4, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 4, 2009 (edited) ჭანო ყველაზე კარგი სამწვადე არის უმზეო.ესე ეძახიან კახეთში ღორის წინა ფეხების მიმდებარე ნეკნების ადგილები.წალამზე შემწვარი,ზაოტობის დროს მაქვს მირთმეული და ეხლაც მახსოვს იმის გემო. სუკებზე ბაზარი არ არის. : Edited December 4, 2009 by lasha1997 Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted December 4, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 4, 2009 lasha1997 , SHARI და ჩაბასთურმებაზე რას იტყვით? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
lasha_alo Posted December 4, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 4, 2009 ვახ რა დამერხა?ეხლა დიეტაზე ვაპირებდი გასვლას Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
lasha1997 Posted December 4, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 4, 2009 (edited) და ჩაბასთურმებაზე რას იტყვით? ეგ სომხური პონტია.მწვადი კარგია ახალი და ჩაუბასთურმებელი ხორცის. ისე ცხვრის დუმის მწვადი ვინმეს გიჭამიათ,ძალიან გემრიელია. მწვადის პრაქტიკა მიღებული მაქვს ბავშვობიდან.ვერაზე იტალიურ ეზოში ვცხოვრობდით და თემურ ციციშვილის(მეზობელი იყო ცხონებული) უჩენიკი ვარ მაგ საქმეში. : Edited December 4, 2009 by lasha1997 Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted December 4, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 4, 2009 მწვადი კარგია ახალი და ჩაუბასთურმებელი ხორცის.? და როგორ აბასთურმებ? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
lasha1997 Posted December 4, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 4, 2009 (edited) და როგორ აბასთურმებ? მაბაზრებ არა? ჭრი(სომხები ეგრე აკეთებენ) დიდ ნაჭრებათ ხორცს. იღებ ემალის ქვაბს(ეხლა შეიძლება უკეთესი ქვაბებიც იყოს ) აწყობ ხორცს,მერე აყრი შავ პილპილს,მარილს და მრგვალად დაჭრილ ხახვს.ასე აგრძელებ სანამ ხორცი არ გაგითავდება.ზოგი ცოტა ძმარსაც ამატებს.ხორცს არბილებს.24 საათში შესწომ და მიირთმევ.გემრიელია ესე შემწვარიც. ხო მაყალზე შეწვის დროს,ბოთლში უნდა გქონდეს ღვინის და წყლის ნაზავი მარილთან ერთად,ცეცხლი რომ აინთება ქონის დაღვენთის დროს რომ ჩააქრო. მე აქ ვერა ვწვავ მაყალზე,მაგრამ სპეცციალური ტაფა მაქვს(120$) რომელზედაც უარაფროდ ვწვავ სტეიკს. საკმარისია დღეს. Edited December 4, 2009 by lasha1997 Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted December 4, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 4, 2009 მე ერტხელ მაწონში ჩაბასთურმებული მაჭამეს-მნიამ-მნიამ!!! Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Mrs.Brigante Posted December 4, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 4, 2009 ღორის ხორცი კუსოკები ქონის გარეშე კარგია შამფურზე ააწყობ. ნაკვერჩხალზე დააწყობ. ხშირად აბრუნებ გვერდს შამფურის. წითელ ღვინოს თუ მოასხავ გემრიელი იქნება უფრო. ცოტა რომ შეიწვება, ცვრიანს დატოვებ ძალიან გემრიელია Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted December 4, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 4, 2009 მე მაგალითად მირჩიეს რომ ძროხის ხორცს მარილი არ მოაყაროვო ჩაბასთურმებისასო, თორემ გამოშრებაო. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
SHARI Posted December 5, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 5, 2009 lasha_alo რა დიეტა 12-ში ვქეიფობთ Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
lasha1997 Posted December 10, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 10, 2009 (edited) სპეცციალური ტაფა აი ჩემი ტაფა ხოდში.მაგარია ცხიმი და ეგეთი რამეები არ სჭირდება(ძირი სწორი არა აქვს).დააგდე შეწვი. http://img137.imageshack.us/img137/4978/dsc00028yu.jpg Edited December 10, 2009 by lasha1997 Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
MR:RAZIEL Posted December 12, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 12, 2009 ზედმეტი კომენტარების გარეშე 1 რაუნდი http://s44.radikal.ru/i104/0912/6b/a6c3fb177f4f.jpg 2 რაუნდი http://s46.radikal.ru/i111/0912/6f/c7038d244aab.jpg 3 რაუნდი http://s45.radikal.ru/i110/0912/51/22409736aaa1.jpg 4 რაუნდი http://s15.radikal.ru/i189/0912/7f/b25e7a73922d.jpg Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Mrs.Brigante Posted December 12, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 12, 2009 ჩამოთვლილიდან მესამე რაუნდი მიყვარს მარტო ) 1-2 არ მიცდია და მანამდე არც მიმიშვებენ რომ ვცადო ) მეოთხე რაუნდი არ მიყვარს. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Recommended Posts
შეუერთდი განხილვას
თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.