Jump to content
Planeta.Ge

Recommended Posts

მაგას უისკი მოუხდება, ან მსუბუქი, ახალგაზრდა ღვინო წითელი... ლამბრუსკო, მადე ინ იტალია.

 

 

ვისკის არა,მაგრამ წითელ ღვინოს მივაყოლებ. :))

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

  • Replies 35
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest ჭანო
რას აყოლებ მაგ თევზს? რა სასმელი უხდება მეთქი?056.gif

მე წითელ მშრალ(მაგრა მარომარულ) ღვინოს გირჩევ.

 

მაგარია და ამ შაბათს ვიჩალიჩებ.

მადლობა :)

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

http://cs78.vkontakte.ru/u326599/4699880/x_694c5500fa.jpg

აი ჩემს მიერ მომზადებული "თებზი" :D

 

რეცეპტი და მომზადება საკმაოდ მარტივია, თანაც ძალიან გემრიელი :(

 

თევზი უნდა დავსეროთ(ხელხემლამდე იხ. ფოტო ) და ზავუსვატ საკაზმი,

საკაზმის მოსამზადებლად საჭიროა (ზეითუნის)ზეთი, შავი პილპილი, ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი.მე კიდევ სხვა ბევრ საინტერესო სუნელს ვიყენებ, მაგრამ ზემოთ ჩამოტვილი არის ასე ვთქვათ "კლასიკა".

 

ეს ყველაფერი უნდა გამოცხვეს რუმელში და შიგადაშიგ ზეთი ან საკაზმი უნდა გადავლო.

 

 

გუშინ ვმუშთობდი და დღეს ვაკეთებ ამ საოცრებას.ცოტა ჩემი გემოვნებითაც წავამატე რაღაცეები და პასუხს ამ დღეებში მოგართმევთ. :(: ეხლა შევდე ღუმელი და პოსტვის დროს ნერწყვებს ვყლაპამ. :D:

 

 

სურათებიც დაიდება კანეჩნა.

 

 

წინადადებით შემოვდივარ,ამ განყოფილებას დავარქვათ„მიყვარს სმა და მიყვარს ჭამა“ :)

Edited by lasha1997
ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

Guest ჭანო
წინადადებით შემოვდივარ,ამ განყოფილებას დავარქვათ„მიყვარს სმა და მიყვარს ჭამა“ givi.gif

:mamao:

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

Guest ჭანო
ცოტა ჩემი გემოვნებითაც წავამატე რაღაცეები და პასუხს ამ დღეებში მოგართმევთ.

"მოხსენების" დაწერას დიდი ხანი აგვიანდება :user:

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

ჭანო

 

 

თევზი(კალმახი) დიდებული გამოვიდა.ერთს ვუყავი მარილი,პილპილი,ცოტა ქინძი ჩავდე და კარაქი.მეორეს დავამატე პამიდორი,მწვანე წიწაკა და ცოტა ძმარი მოვასხი.მეორე შიკარნი რამე გამოვიდა და საახალწლოთაც გავაკეთებ.

 

სურათებს ხვალე დავდებ.. :):

Edited by lasha1997
ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

აუ იმ დღესასწაულს რა ქვია (რელიგიურს) თევზი რო უნდა ჭამო აუცილებლად იმ დღეს

 

 

ხარება.აღდგომის წინ არის თუ არ მეშლება. :siriko:

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

  • 2 weeks later...
გუდვილში მაგრად აპეწიტნად ყრია გაყინული კრაბების კოქტეილი-არაფერი პარკს არაწერია როგორ უნდა მოვამზადო?
ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

ჭანო

ჭანოოოოოო!

ამ შენ თევზსს რა ქვია?

ძაან მომეწონა - ლამაზია და გემრიელიც იქნება :(

ფილგას ბოლომდე არ კრავ გამოცხვისას?

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

Guest ჭანო
ამ შენ თევზსს რა ქვია?

სახებას არა აქვს მნიშვნელობა, ისე კალმახი ან მისთანები ცოდვა საკაზმებით რომ "გადაფარო" და თევზის გემო დააკარგვინო,

ეს უფრო დაბალ "ხარისხიან" თევზებისთვის არის მისწრება :D

ხოლო სახელი არ აქვს, შეგვიძლია "გურული თევზი" დავარქვათ(გურულის ბიძაჩემის,მზარეულის "გამოგნება") :D

 

ფილგას ბოლომდე არ კრავ გამოცხვისას?

სავალდებულო არა, ტუ ძალიან გამოშრა ზეთს ან თავის წვენს დაასხამ და ეგა, თან კანი ჩასატკბარუნებელი გახდება :D

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

ისე კალმახი ან მისთანები ცოდვა საკაზმებით რომ "გადაფარო" და თევზის გემო დააკარგვინო,

 

 

მდინარის კალმახი კი,მაგრამ ტბის კალმახი შეიძლება. :( ბზიფის ხეობაში(აფხაზეთში) მაქვს ნაჭამი,ეხლაც მახსოვს იმის გემო. :D

Edited by lasha1997
ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

ვიკითხე:

კრაბების და მიდიების ასორტი-კოქტეილი იყოდება გაყინული

რა და როგორ გავაკეთო?

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

Guest ჭანო
მიდიები

მიდიები რა არის?

კრაბების

და ეგ "ჯავსნიანი"? ზეითუნის ზეთში და სანელებლებიშ წვავენ ესპანელები, ძალიან მაგარი რამეა, ტუ ვიპოვე ან გამახსენდა სანელებლების სახელი დავწერ

ლინკი
სოციალურ ქსელებში გაზიარება

შეუერთდი განხილვას

თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.

Guest
ამ თემაში პასუხის გაცემა

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • შექმენი...