lasha1997 Posted December 16, 2009 Author დარეპორტება გაზიარება Posted December 16, 2009 მაგას უისკი მოუხდება, ან მსუბუქი, ახალგაზრდა ღვინო წითელი... ლამბრუსკო, მადე ინ იტალია. ვისკის არა,მაგრამ წითელ ღვინოს მივაყოლებ. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted December 17, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 17, 2009 რას აყოლებ მაგ თევზს? რა სასმელი უხდება მეთქი?056.gifმე წითელ მშრალ(მაგრა მარომარულ) ღვინოს გირჩევ. მაგარია და ამ შაბათს ვიჩალიჩებ.მადლობა Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
lasha1997 Posted December 20, 2009 Author დარეპორტება გაზიარება Posted December 20, 2009 (edited) http://cs78.vkontakte.ru/u326599/4699880/x_694c5500fa.jpgაი ჩემს მიერ მომზადებული "თებზი" რეცეპტი და მომზადება საკმაოდ მარტივია, თანაც ძალიან გემრიელი თევზი უნდა დავსეროთ(ხელხემლამდე იხ. ფოტო ) და ზავუსვატ საკაზმი,საკაზმის მოსამზადებლად საჭიროა (ზეითუნის)ზეთი, შავი პილპილი, ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი.მე კიდევ სხვა ბევრ საინტერესო სუნელს ვიყენებ, მაგრამ ზემოთ ჩამოტვილი არის ასე ვთქვათ "კლასიკა". ეს ყველაფერი უნდა გამოცხვეს რუმელში და შიგადაშიგ ზეთი ან საკაზმი უნდა გადავლო. გუშინ ვმუშთობდი და დღეს ვაკეთებ ამ საოცრებას.ცოტა ჩემი გემოვნებითაც წავამატე რაღაცეები და პასუხს ამ დღეებში მოგართმევთ. : ეხლა შევდე ღუმელი და პოსტვის დროს ნერწყვებს ვყლაპამ. : სურათებიც დაიდება კანეჩნა. წინადადებით შემოვდივარ,ამ განყოფილებას დავარქვათ„მიყვარს სმა და მიყვარს ჭამა“ Edited December 20, 2009 by lasha1997 Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted December 20, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 20, 2009 წინადადებით შემოვდივარ,ამ განყოფილებას დავარქვათ„მიყვარს სმა და მიყვარს ჭამა“ givi.gif :mamao: Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted December 21, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 21, 2009 ცოტა ჩემი გემოვნებითაც წავამატე რაღაცეები და პასუხს ამ დღეებში მოგართმევთ."მოხსენების" დაწერას დიდი ხანი აგვიანდება Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
lasha1997 Posted December 22, 2009 Author დარეპორტება გაზიარება Posted December 22, 2009 (edited) ჭანო თევზი(კალმახი) დიდებული გამოვიდა.ერთს ვუყავი მარილი,პილპილი,ცოტა ქინძი ჩავდე და კარაქი.მეორეს დავამატე პამიდორი,მწვანე წიწაკა და ცოტა ძმარი მოვასხი.მეორე შიკარნი რამე გამოვიდა და საახალწლოთაც გავაკეთებ. სურათებს ხვალე დავდებ.. : Edited December 22, 2009 by lasha1997 Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
lasha1997 Posted December 22, 2009 Author დარეპორტება გაზიარება Posted December 22, 2009 (edited) http://img269.imageshack.us/img269/2615/dsc00030hb.jpghttp://img269.imageshack.us/img269/dsc00030hb.jpg/1/w800.png http://img163.imageshack.us/img163/4564/dsc00031h.jpghttp://img163.imageshack.us/img163/dsc00031h.jpg/1/w800.png ;): Edited December 22, 2009 by lasha1997 Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
MR:RAZIEL Posted December 23, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 23, 2009 აუ იმ დღესასწაულს რა ქვია (რელიგიურს) თევზი რო უნდა ჭამო აუცილებლად იმ დღეს Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
lasha1997 Posted December 23, 2009 Author დარეპორტება გაზიარება Posted December 23, 2009 აუ იმ დღესასწაულს რა ქვია (რელიგიურს) თევზი რო უნდა ჭამო აუცილებლად იმ დღეს ხარება.აღდგომის წინ არის თუ არ მეშლება. :siriko: Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted January 7, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 7, 2010 გუდვილში მაგრად აპეწიტნად ყრია გაყინული კრაბების კოქტეილი-არაფერი პარკს არაწერია როგორ უნდა მოვამზადო? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
kisa Posted January 7, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 7, 2010 ჭანო ჭანოოოოოო!ამ შენ თევზსს რა ქვია?ძაან მომეწონა - ლამაზია და გემრიელიც იქნება ფილგას ბოლომდე არ კრავ გამოცხვისას? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted January 7, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 7, 2010 ამ შენ თევზსს რა ქვია?სახებას არა აქვს მნიშვნელობა, ისე კალმახი ან მისთანები ცოდვა საკაზმებით რომ "გადაფარო" და თევზის გემო დააკარგვინო, ეს უფრო დაბალ "ხარისხიან" თევზებისთვის არის მისწრება ხოლო სახელი არ აქვს, შეგვიძლია "გურული თევზი" დავარქვათ(გურულის ბიძაჩემის,მზარეულის "გამოგნება") ფილგას ბოლომდე არ კრავ გამოცხვისას?სავალდებულო არა, ტუ ძალიან გამოშრა ზეთს ან თავის წვენს დაასხამ და ეგა, თან კანი ჩასატკბარუნებელი გახდება Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
lasha1997 Posted January 14, 2010 Author დარეპორტება გაზიარება Posted January 14, 2010 (edited) ისე კალმახი ან მისთანები ცოდვა საკაზმებით რომ "გადაფარო" და თევზის გემო დააკარგვინო, მდინარის კალმახი კი,მაგრამ ტბის კალმახი შეიძლება. ბზიფის ხეობაში(აფხაზეთში) მაქვს ნაჭამი,ეხლაც მახსოვს იმის გემო. Edited January 14, 2010 by lasha1997 Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted January 19, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 19, 2010 ვიკითხე:კრაბების და მიდიების ასორტი-კოქტეილი იყოდება გაყინულირა და როგორ გავაკეთო? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted January 19, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted January 19, 2010 მიდიებიმიდიები რა არის?კრაბებისდა ეგ "ჯავსნიანი"? ზეითუნის ზეთში და სანელებლებიშ წვავენ ესპანელები, ძალიან მაგარი რამეა, ტუ ვიპოვე ან გამახსენდა სანელებლების სახელი დავწერ Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Recommended Posts
შეუერთდი განხილვას
თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.