lasha1997 Posted December 12, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 12, 2009 ეხლა არა მცალია და ხვალ დაგიწერთ რა როგორ გავაკეთე თავის სურათითურთ. :sorry:: Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
MR:RAZIEL Posted December 12, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 12, 2009 თევზის შეწვისას ვიცი რომ ოთახში რომ სუნი არ იყოს თაფის ირგვლივ ლიმონი უნდა დადოთ (გაწრილი) პს: მე მარტო შებოლილი თევზი მიყვარს და შპროტს ვჭამხოლმე დანარჩენი უბრალოდ ბევრი ძვალი აქვთ და გარჩევა მეზარება თან არანაირი სურვილი არ მაკ კისერში გამეჩხიროს და მაგით მოვკვდე :sorry: Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Vicious Girl Posted December 12, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 12, 2009 პს: მე მარტო შებოლილი თევზი მიყვარს და შპროტს ვჭამხოლმე დანარჩენი უბრალოდ ბევრი ძვალი აქვთ და გარჩევა მეზარება თან არანაირი სურვილი არ მაკ კისერში გამეჩხიროს და მაგით მოვკვდე+1შებოლილი პივაზე მევასება...დალშე არ ვჭამ არცერთს.. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Mrs.Brigante Posted December 12, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 12, 2009 ხიზილალას ვჭამ მარტო. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
MR:RAZIEL Posted December 12, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 12, 2009 NERVOSA ხი ხიზილალა მეც მიყვარს მაგრამ ძვირი სიამოვნებაა Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Mrs.Brigante Posted December 12, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 12, 2009 NERVOSA ხი ხიზილალა მეც მიყვარს მაგრამ ძვირი სიამოვნებაა გეთანხმები Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
MR:RAZIEL Posted December 12, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 12, 2009 NERVOSA რომელი გიყვარს შავი თუ წითელი მე შავი მიყვარს Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted December 12, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 12, 2009 ეხლა არა მცალია და ხვალ დაგიწერთ რა როგორ გავაკეთე თავის სურათითურთ. 056.gifაბა შენ იცი, მე მგონი მეც მაქვს ჩემი "შედევრის" სურათები და იმასაც დავდებ თავისი რეცეპტითურთ Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Mrs.Brigante Posted December 12, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 12, 2009 MR:VEGA ორივე მაგრამ წითელი მირჩევნია უიი გამახსენდა თევზი შემწვარი მაქვს ნაჭამი კალმახი, მდინარეზე ვიყავი ადრე სადღაც და იქ დაიჭირეს, რაღაც ხის ფოთლებში გადაახვიეს და ნაკვერჩხალში ჩაფლეს აუ ძალიან გემრიელი იყო. იმის მერე ვცადე ჩვეულებრივი შემწვარის ჭამა მაგრამ არ მომეწონა. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
lasha1997 Posted December 13, 2009 Author დარეპორტება გაზიარება Posted December 13, 2009 თევზის შეწვისას ვიცი რომ ოთახში რომ სუნი არ იყოს თაფის ირგვლივ ლიმონი უნდა დადოთ (გაწრილი) თევზის შეწვის შანსი არ არის სახლში.აი პროსტა არ არის.სუნს ვერ ვიტან და ამდენი თემა გუშინ გაიხსნა? რა გვიყვარს ჭამა სმა მიჯოს? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
MR:RAZIEL Posted December 15, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 15, 2009 lasha1997 კიდე სიზარმაცე თორე კიდე იმდენ თემას გავხსნი.... რაც შეეხება თევზის სუნს გამოცდილი მაქ ბევრჯერ და მართლა ახშობს ლიმონი მაგ სუნს... Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Anima Libera Posted December 15, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 15, 2009 შპროტი მიყვარს ძალიან, ხიზილალაც... კალმახი გინდა შემწვარი, გინდა მოხარშული.... დანარჩენი ჩვეულებრივ. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted December 15, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 15, 2009 http://cs78.vkontakte.ru/u326599/4699880/x_694c5500fa.jpgაი ჩემს მიერ მომზადებული "თებზი" რეცეპტი და მომზადება საკმაოდ მარტივია, თანაც ძალიან გემრიელი თევზი უნდა დავსეროთ(ხელხემლამდე იხ. ფოტო ) და ზავუსვატ საკაზმი,საკაზმის მოსამზადებლად საჭიროა (ზეითუნის)ზეთი, შავი პილპილი, ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი.მე კიდევ სხვა ბევრ საინტერესო სუნელს ვიყენებ, მაგრამ ზემოთ ჩამოტვილი არის ასე ვთქვათ "კლასიკა". ეს ყველაფერი უნდა გამოცხვეს რუმელში და შიგადაშიგ ზეთი ან საკაზმი უნდა გადავლო. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
lasha1997 Posted December 16, 2009 Author დარეპორტება გაზიარება Posted December 16, 2009 (edited) აი ჩემს მიერ მომზადებული "თებზი" მაგარია და ამ შაბათს ვიჩალიჩებ.მაგარი, მხოლოდ თევზის მაღაზია გავჩითე. რას აყოლებ მაგ თევზს? რა სასმელი უხდება მეთქი?: Edited December 16, 2009 by lasha1997 Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Anima Libera Posted December 16, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 16, 2009 lasha1997 lasha1997 რას აყოლებ მაგ თევზს? რა სასმელი უხდება მეთქი?მაგას უისკი მოუხდება, ან მსუბუქი, ახალგაზრდა ღვინო წითელი... ლამბრუსკო, მადე ინ იტალია. საფერავი და კახური გვალვა არ წავა მაგაზე... Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Recommended Posts
შეუერთდი განხილვას
თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.