T_A_T Posted February 8, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 8, 2010 გაუშვი იფრინოსგაუშვით იცუროს......................... ბაჟაში Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted June 13, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted June 13, 2010 ქათამოზი მექსიკურად( ეძღვნება ასესინოს)ბრინჯს მოხარშავ და დაანებებ თავსცალკე მობრაწავ ზეთში გრძლად დაჭრილ ბულგარულს( ტკბილ ჩIლის) თუ 2 ფერს გააკეტEბ მთლად ლიამაზი!ამას დააყრი ბრინჯს.მერე მობრაწავ გრძლად დაჭრილ ქათმის ფილეს კამის თესლში..კუნჟUტითაც გავაკეტე ერთხელ-წავიდა -აიტანა.მერე მობრაწავ ხახვს ნივრით და ყვითელი ყვავილით--თუ სუნმა არ გაგთიშა და მოახერხე ამას ყველაფერს გადაურევ ბრინჯს და თუ იტან დააწიწაკებ( წითელი ჯობია) ზოგი მაიონეზს ასხავს..მე ვერ ვიტან ამიტომ პამიდვრის წვენს ვასხავ და ისე ვაკიშკავებ Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
analgin Posted July 29, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted July 29, 2010 (edited) T_A_T უი, ნაჭამი მაქვს ეგ კერძი რომელიღაც ძაან ტაკოი ზავედენიეში, გადამახდევინეს ძალიან ძვირი და დავრჩი უკმაყოფილო. იმდენად, რომ მაგ ფასით ქართულ რესტორანში კაი შქმერულს, მწვადს და გუდის ყველს მოვატანინებდი და ზემოდან კიტრი-პომიდვრის სალათი და შოთის პურებიც დამრჩებოდა ხურდაში. თან შქმერული აშკარად ჯობია მაგ კერძს, საცივზე აღარაფერს ვამბობ. Edited July 29, 2010 by analgin Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
kisa Posted January 12, 2011 დარეპორტება გაზიარება Posted January 12, 2011 analginუი, ნაჭამი მაქვს ეგ კერძი რომელიღაც ძაან ტაკოი ზავედენიეში, გადამახდევინეს ძალიან ძვირი და დავრჩი უკმაყოფილო. იმდენად, რომ მაგ ფასით ქართულ რესტორანში კაი შქმერულს, მწვადს და გუდის ყველს მოვატანინებდი და ზემოდან კიტრი-პომიდვრის სალათი და შოთის პურებიც დამრჩებოდა ხურდაში. თან შქმერული აშკარად ჯობია მაგ კერძს, საცივზე აღარაფერს ვამბობ. გოიმო! გუდის ყველს რა გაჭმევს Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
analgin Posted January 14, 2011 დარეპორტება გაზიარება Posted January 14, 2011 kisa აი როგორი და სადაური ყველი აღარ მიჭამია და ყველაზე მაგარია გუდის ყველი. იფ იფ იფ ... Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
qeti32 Posted April 4, 2011 დარეპორტება გაზიარება Posted April 4, 2011 analginაი როგორი და სადაური ყველი აღარ მიჭამია და ყველაზე მაგარია გუდის ყველი. იფ იფ იფ ... კი კარგია თუ აივანი გაქვს შესანახად, მაცავარში მაგის შენახვა ცოტა არასასიამოვნოა Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Recommended Posts
შეუერთდი განხილვას
თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.