Guest ჭანო Posted December 11, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 11, 2009 მოკლედ საცივს ყველა თავისებურად აკეთებს, იქნებ აქ მოვუყაროთ თავი, ვინ როგორ აკეთებ. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
MR:RAZIEL Posted December 12, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 12, 2009 ჩემთან მაგალითად დედაჩემი ძაან მაგარ საცივს აკეთებსმიუხედავად იმისა რომ მე დიდად არ ვგიჟდები მაგის გაკეთების დროს ყველაზე მეტს მე ვეწამები რადგან ნიგოზს უბრალოდ მანქანაში არ ატარებს თითოეულ მათგანს ხელით ხეხავს (მე ვხეხავ ტოისწ) რომ ფქვილივით წვრილი იყოს და მასე გაცილებით გაცილებით უფრო მაგარი გამოდის მაგრამ ძალიან რთულია და დიდი ნერვებია საჭირო ნიგვზის გასახეხად Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted December 13, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 13, 2009 MR:VEGA იქნებ რეცეპტი დასტყიო, ხვალ სტუმრები მომდის და უნდა მოვამზადო Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
MR:RAZIEL Posted December 13, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 13, 2009 ჭანო ინდაურის საცივის გაკეთებას აპირებ? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted December 13, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 13, 2009 ინდაურის საცივის გაკეთებას აპირებ?ქათმის, მაგრამ დიდი განსხვავება არა ამ შემთხვევაში Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
MR:RAZIEL Posted December 13, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 13, 2009 ჭანო თუ გსურს რომ მართლა ძაან მაგარი გამოვიდეს ერთი ვიცი რომ ნიგოზი ან უნდა გახეხო ან ისე უნდა დაფქვა რო სულ ფქვილივით იყოს ეგრე ფერიც კი სხვანაირი აქ ვიდრე გატარებულზე Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted December 13, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 13, 2009 ნიგოზი ან უნდა გახეხო ან ისე უნდა დაფქვა რო სულ ფქვილივით იყოს ეგრე ფერიც კი სხვანაირი აქ ვიდრე გატარებულზემე ბლენდერში ვაპირებ, საკმაოდ წვრილად ფქვის და შემდეგ ვცრი. ისე ბევრმა არ იცის რომ ყვითელი ყვავილი და ზაფრანი სულ სხვა საკაზმია.ზაფრანი ყველაზე ძვირი საკაზმია ერთი გრამი 4-9 ევრომდე ღირს. ხოლო ვითელი ყვავილის ზაფრანის იმიტატად იყენებენ. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
MR:RAZIEL Posted December 13, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 13, 2009 ჭანო როგორც ვიცი არც ყვითელი ყვავილია იაფი ყოველ შემთხვევაში სხვა სანელებლებთან და სუნელებთან შედარებით Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted December 13, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 13, 2009 როგორც ვიცი არც ყვითელი ყვავილია იაფი ყოველ შემთხვევაში სხვა სანელებლებთან და სუნელებთან შედარებითყითელი ყვავილი ძალიან იაფია, დეროკაციულ ყვავილადაც კი იყენებენ ევროპაში Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
T_A_T Posted December 13, 2009 დარეპორტება გაზიარება Posted December 13, 2009 საცივზე იბაასეს იმედზე რომ საფიხვნო ქონდა გადაცემა კაშიას იქ..დიეტოლოგები ისტორიკოსები და მედიკები იყვნენ..ტიბეტშიც ცოდნიათ და მოკლედ რა ხდება-მაინცდამაინც ამ დროს( ზამტარში) მაინცდამაინც ინდაურის, მიხაკ დარიჩIნ ხახვ -ებით მოკლედ კლასიკური ვერსია საცივის ყოფილა დოპინგი, მტელი წელი მერე იმუნიტეტი გაქვს წესრიგში და წამალიაო ფაქტიურადო! Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted February 6, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 6, 2010 მოკლედ რეცეპტს არავინ მიმხელთ? Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Saturn Posted February 6, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 6, 2010 ჭანო ზაფრანი ყველაზე ძვირი საკაზმია ერთი გრამი 4-9 ევრომდე ღირსსერიოზულად? ზაფრანის ბიზნესი ხო არ დავატრიალოთ? ჩვენ აქედან გამოგიგზავნით და შენ გაყიდე : მოკლედ რეცეპტს არავინ მიმხელთ?მე გაგიმხელ საცივი საჭირო მასალა: ქათამი ან ინდაური - 1 ცალი ნიგოზი - 500 გრამი ხახვი - 5 თავი მიხაკი - 4 ცალი დარიჩინი - 1 ჩაის კოვზი ქინძი - გემოვნებით ნიორი - 4 კბილი წიწაკა - გემოვნებით ზაფრანა - 2 ჩაის კოვზი ძმარი - 1 სუფრის კოვზი მარილი - გემოვნებით მომზადების წესი:გასუფთავებული, გარეცხილი ფრინველი ქვაბში მოვათავსოთ, დავასხათ წყალი, დავდგათ ცეცხლზე და ნახევრად ვხარშოთ. მერე ამოვიღოთ წვენიდან, თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ აირღუმელში შესაწვავად. ბულიონს მოვხადოთ ცხიმი და მასში მოვშუშოთ ხორცსაკეპ მანქანაში გატარებული ხახვი. შუშვის დროს დავამატოთ ბულიონიდან მოხდილი ცხიმი და თან ვურიოთ რომ არ დაიწვას. როცა ოდნავ ვარდისფერს მიიღებს, ჩავასხათ ბულიონში. ნიგოზი ხორცსაკეპ მანქანაში ორჯერ გავატაროთ. ყვითელი ყვავილი ზაფრანა კარგად დავნაყოთ მარილთან ერთად, ჩავანაყოთ ნიორი, ავერიოთ ნიგოზში და ხელით ვსრისოთ, სანამ საკმაო რაოდენობის ზეთს არ გამოვხდით. ცალკე დავნაყოთ ნიგოზთან ერთად უცხო სუნელი, დარიჩინი, მიხაკი, ქინძის მარცვლები, წიწაკა. ყველაფერი ეს გავხსნათ თბილ ბულიონში, კარგად მოვურიოთ, გავატაროთ საცერში და დავდგათ ნელ ცეცხლზე მოსახარშად. ორი კვერცხის გული გავხსნათ ერთ სუფრის კოვზ ძმარში და როცა საცივი თითქმის მზად იქნება, ნელა ჩავასხათ და თან სულ ვურიოთ, არ აგვეჭრას. ადუღებამდე ჩავაწყოთ შიგ ნაჭრებად დაჭრილი შემწვარი ინდაური ან ქათამი და წამოდურებისთანავე გადმოვდგათ ცეცხლიდან. როცა მაზად იქნება, საცივი ამოვიღოთ ლანგარზე და სუფრაზე მიტანის წინ მოვასხათ ნიგვზიდან გამოხდილი ზეთი. Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Guest ჭანო Posted February 6, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 6, 2010 სერიოზულად? ზაფრანის ბიზნესი ხო არ დავატრიალოთ? ჩვენ აქედან გამოგიგზავნით და შენ გაყიდე 056.gifერთი პერიოდი ვიფიქრე მაგაზე, მაგრამ მის მოყვანას დიდი ტერიტორია უნდა და საკმაოდ ცოდა მოდის, რაც მის ფასს აძვირებს მე გაგიმხელ 096.gifმადლობა Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
მალინა Posted February 6, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 6, 2010 ძირს ფრინველი Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Saturn Posted February 7, 2010 დარეპორტება გაზიარება Posted February 7, 2010 ძირს ფრინველი გაუშვი იფრინოს Quote ლინკი სოციალურ ქსელებში გაზიარება More sharing options...
Recommended Posts
შეუერთდი განხილვას
თქვენ შეგიძლიათ შექმნათ პოსტი ახლა და დარეგისტრირდეთ მოგვიანებით. თუ თქვენ გაქვთ ანგარიში, გაიარეთ ავტორიზაცია რათა დაპოსტოთ თქვენი ანგარიშით.