კონტენტზე გადახტომა


ხორცისგან მომზადებული კერძები


  • თქვენ არ შეგიძლიათ გამოეხმაუროთ ამ თემას
  • Go to first unread post
36 პასუხი თემაში

#1 Guest_ჭანო_*

  • სტუმარი

დაწერილია 04 December 2009 - 08:59 PM

მაინტერესებს ვინ როგორ ამზადებთ მწვადს?
და რომელ ხორც ისრჩევთ?

#2 SHARI    ნიკის ჩასმა

    აქტიური

  • პლანეტელი
  • პიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპ
  • 4165 წერილები:
  • Gender:Male
რეპუტაცია: 13
პოზიტიური

დაწერილია 04 December 2009 - 09:03 PM

მივდივარ ფალიაშვილის და არაყიშვილის კუთხეში ყოველთვის ახალი ხორცი აქვთ.. ვყიდულობ 2 კილოს :D მერე ეზოში გავახურებ მაყალს ჩამოვაცმევ მწვადს ვატრიალებ ვატრიალებ ვატრიალებ და შევჭამ :)

#3 lasha1997    ნიკის ჩასმა

    აკეთე სიკეთე

  • Vip პლანეტელი
  • პიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპ
  • 16499 წერილები:
  • Gender:Male
  • Location:აშშ
რეპუტაცია: 120
საუკეთესო

დაწერილია 04 December 2009 - 09:04 PM

ჭანო


ყველაზე კარგი სამწვადე არის უმზეო.ესე ეძახიან კახეთში ღორის წინა ფეხების მიმდებარე ნეკნების ადგილები.წალამზე შემწვარი,ზაოტობის დროს მაქვს მირთმეული და ეხლაც მახსოვს იმის გემო. :D


სუკებზე ბაზარი არ არის. :):

გამოხმაურება რედაქტირებულია lasha1997: 04 December 2009 - 09:04 PM


#4 Guest_ჭანო_*

  • სტუმარი

დაწერილია 04 December 2009 - 09:06 PM

lasha1997 , SHARI
და ჩაბასთურმებაზე რას იტყვით?

#5 lasha_alo    ნიკის ჩასმა

    წინ !

  • სტუმარი
  • პიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპ
  • 9735 წერილები:
  • Gender:Male
  • Location:დიდი დიღომი მგონი ჯორჯია
რეპუტაცია: 109
საუკეთესო

დაწერილია 04 December 2009 - 09:08 PM

ვახ რა დამერხა?
ეხლა დიეტაზე ვაპირებდი გასვლას :D

#6 lasha1997    ნიკის ჩასმა

    აკეთე სიკეთე

  • Vip პლანეტელი
  • პიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპ
  • 16499 წერილები:
  • Gender:Male
  • Location:აშშ
რეპუტაცია: 120
საუკეთესო

დაწერილია 04 December 2009 - 09:10 PM

გამოხმაურების ნახვაchanoს ციტატა(დაპოსტვის დრო 4th December 2009 - 02:06 PM):

და ჩაბასთურმებაზე რას იტყვით?


ეგ სომხური პონტია.მწვადი კარგია ახალი და ჩაუბასთურმებელი ხორცის. :D

ისე ცხვრის დუმის მწვადი ვინმეს გიჭამიათ,ძალიან გემრიელია. :)


მწვადის პრაქტიკა მიღებული მაქვს ბავშვობიდან.ვერაზე იტალიურ ეზოში ვცხოვრობდით და თემურ ციციშვილის(მეზობელი იყო ცხონებული) უჩენიკი ვარ მაგ საქმეში. :(:

გამოხმაურება რედაქტირებულია lasha1997: 04 December 2009 - 09:12 PM


#7 Guest_ჭანო_*

  • სტუმარი

დაწერილია 04 December 2009 - 09:14 PM

გამოხმაურების ნახვაlasha1997ს ციტატა(დაპოსტვის დრო 4th December 2009 - 09:10 PM):

მწვადი კარგია ახალი და ჩაუბასთურმებელი ხორცის.
?
და როგორ აბასთურმებ?

#8 lasha1997    ნიკის ჩასმა

    აკეთე სიკეთე

  • Vip პლანეტელი
  • პიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპ
  • 16499 წერილები:
  • Gender:Male
  • Location:აშშ
რეპუტაცია: 120
საუკეთესო

დაწერილია 04 December 2009 - 09:19 PM

გამოხმაურების ნახვაchanoს ციტატა(დაპოსტვის დრო 4th December 2009 - 02:14 PM):

და როგორ აბასთურმებ?


მაბაზრებ არა? :(


ჭრი(სომხები ეგრე აკეთებენ) დიდ ნაჭრებათ ხორცს. იღებ ემალის ქვაბს(ეხლა შეიძლება უკეთესი ქვაბებიც იყოს :D ) აწყობ ხორცს,მერე აყრი შავ პილპილს,მარილს და მრგვალად დაჭრილ ხახვს.ასე აგრძელებ სანამ ხორცი არ გაგითავდება.ზოგი ცოტა ძმარსაც ამატებს.ხორცს არბილებს.24 საათში შესწომ და მიირთმევ.გემრიელია ესე შემწვარიც.


ხო მაყალზე შეწვის დროს,ბოთლში უნდა გქონდეს ღვინის და წყლის ნაზავი მარილთან ერთად,ცეცხლი რომ აინთება ქონის დაღვენთის დროს რომ ჩააქრო. :) მე აქ ვერა ვწვავ მაყალზე,მაგრამ სპეცციალური ტაფა მაქვს(120$) რომელზედაც უარაფროდ ვწვავ სტეიკს.
საკმარისია დღეს.

გამოხმაურება რედაქტირებულია lasha1997: 04 December 2009 - 09:20 PM


#9 T_A_T    ნიკის ჩასმა

    თავის-უფალი

  • პლანეტელი
  • პიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპ
  • 10823 წერილები:
  • Gender:Not Telling
  • Location:აქ
  • Interests:adamiani
რეპუტაცია: 114
საუკეთესო

დაწერილია 04 December 2009 - 11:31 PM

მე ერტხელ მაწონში ჩაბასთურმებული მაჭამეს-მნიამ-მნიამ!!!
GEORGIAN MENTALITET DEBIL
если вы не сходили с ума-значит его у вас нет
"Не бойтесь, что ваша жизнь закончится, бойтесь, что он никогда не начнется." -Grace Hauser

#10 Mrs.Brigante    ნიკის ჩასმა

    Charlie

  • პლანეტელი
  • პიპპიპპიპპიპპიპ
  • 2281 წერილები:
  • Gender:Female
  • Location:Cage
  • Interests:ART
რეპუტაცია: 9
პოზიტიური

დაწერილია 05 December 2009 - 12:25 AM

ღორის ხორცი კუსოკები ქონის გარეშე კარგია :(

შამფურზე ააწყობ. ნაკვერჩხალზე დააწყობ. ხშირად აბრუნებ გვერდს შამფურის. წითელ ღვინოს თუ მოასხავ გემრიელი იქნება უფრო. ცოტა რომ შეიწვება, ცვრიანს დატოვებ ძალიან გემრიელია :D

I Love U Charlie!

#11 Guest_ჭანო_*

  • სტუმარი

დაწერილია 05 December 2009 - 12:29 AM

მე მაგალითად მირჩიეს რომ ძროხის ხორცს მარილი არ მოაყაროვო ჩაბასთურმებისასო, თორემ გამოშრებაო.

#12 SHARI    ნიკის ჩასმა

    აქტიური

  • პლანეტელი
  • პიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპ
  • 4165 წერილები:
  • Gender:Male
რეპუტაცია: 13
პოზიტიური

დაწერილია 05 December 2009 - 01:29 PM

lasha_alo
რა დიეტა 12-ში ვქეიფობთ :)

#13 lasha1997    ნიკის ჩასმა

    აკეთე სიკეთე

  • Vip პლანეტელი
  • პიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპპიპ
  • 16499 წერილები:
  • Gender:Male
  • Location:აშშ
რეპუტაცია: 120
საუკეთესო

დაწერილია 10 December 2009 - 07:23 PM

გამოხმაურების ნახვაlasha1997ს ციტატა(დაპოსტვის დრო 4th December 2009 - 02:19 PM):

სპეცციალური ტაფა


აი ჩემი ტაფა ხოდში.მაგარია ცხიმი და ეგეთი რამეები არ სჭირდება(ძირი სწორი არა აქვს).დააგდე შეწვი. :D


დადებული სურათი

გამოხმაურება რედაქტირებულია lasha1997: 10 December 2009 - 07:25 PM


#14 MR:RAZIEL    ნიკის ჩასმა

    VEGA

  • პლანეტელი
  • პიპპიპპიპპიპპიპპიპ
  • 2733 წერილები:
  • Gender:Male
რეპუტაცია: 2
პოზიტიური

დაწერილია 13 December 2009 - 03:22 AM

ზედმეტი კომენტარების გარეშე


1 რაუნდი

დადებული სურათი


2 რაუნდი

დადებული სურათი

3 რაუნდი

დადებული სურათი

4 რაუნდი

დადებული სურათი
დადებული სურათი

#15 Mrs.Brigante    ნიკის ჩასმა

    Charlie

  • პლანეტელი
  • პიპპიპპიპპიპპიპ
  • 2281 წერილები:
  • Gender:Female
  • Location:Cage
  • Interests:ART
რეპუტაცია: 9
პოზიტიური

დაწერილია 13 December 2009 - 03:24 AM

ჩამოთვლილიდან მესამე რაუნდი მიყვარს მარტო :))) 1-2 არ მიცდია და მანამდე არც მიმიშვებენ რომ ვცადო :))) მეოთხე რაუნდი არ მიყვარს. :D
I Love U Charlie!





1 მომხმარებელი კითხულობს თემას

0 მომხმარებელი, 1 სტუმარი, 0 ანონიმი მომხმარებელი